2019-07-01
Den naturliga, ekologiska och veganska produktlinjen ANDA utökas med två nya accessoarer.
2019-06-27
Aloe vera är en växt vars gelé sägs ha läkande egenskaper. Namnet Aloë visar på att den historiskt har använts som medicinalväxt och Vera betyder äkta. Aloe barbadensis tillhör familjen afodillväxter och finns vilt växande i subtropiska klimat men vi i Skandinavien kan odla den som krukväxt. På grund av sina läkande effekter har den flitigt används i hudvårdsprodukter, för brännskador och även inom hälsokosten för invärtes bruk.
2019-06-18
Återfukta, skydda & ta fram en hud med lyster!
2019-06-14
Denna kinesiska behandlingsform har praktiserats i över 3000 år och är en del av den klassiska medicinen. Vi är mycket glada över att introducera tillbehören som gör det möjligt att utföra en modern variant av Gua Sha hemma!
2019-05-20
Den naturliga, ekologiska och veganska produktlinjen ANDA utökas med två nya produkter - en rengöring och en serum-mask.
2019-03-06
Vi är stolta att meddela att Anti-Stress Facial Oil har fått en Beauty Oscar i kategorin Ekologisk hudvård! Juryns motivering: ”Välkommen väldoftande ansiktsolja som lugnar både huden och sinnena”
2019-03-03
Vad betyder ordet CLEAN inom beauty? Vi frågade Kerstin Florian International och Michelle Toma Olson, Vice President, Marketing, vad det nya begreppet CLEAN betyder för dem?
2019-02-20
Kerstin Florian lanserar en naturlig, vegansk, cruelty-free, ekologisk och återvinningsbar hudvårdslinje! Efter fyrtio år som föregångare inom spaindustrin lanserar nu Kerstin Florian International ANDA, en specifikt framtagen linje med naturliga, veganska och ekologiska ingredienser som fokuserar både på hudens och själens vitalitet och livskraft. ANDA – i betydelsen andetag – representerar mer än bara en hudvårdsrutin.
2018-12-05
Snart är den nya linjen här – ANDA – nästa generation av ekologisk lyxig hudvård från pionjären inom spa – Kerstin Florian. "Clean" för hud och vår jord. Naturlig, ekologisk, vegansk, cruelty free och återvinningsbar.
2018-11-12
Vi utökar vårt produktsortiment med att sälja GLACIAL flaskan till våra återförsäljare och kunder i Skandinavien.
2018-10-15
...med probiotika, mineraler & fruktenzymer. Två produkter som tar Clarifying-linjen till en helt ny nivå med formuleringar som arbetar synergistiskt för att optimera hudhälsa.
2018-10-05
I år firar Kerstin Florian, en av föregångarna inom naturliga, hudvårdande och lyxiga hud- och kroppsvårdsprodukter, 40 år med sitt företag med samma namn, Kerstin Florian International. Företaget, som grundades 1978 med ett litet spa på ett enda rum i Laguna Beach, är numera ett känt varumärke inom spa och distributör för ett drygt hundratal produkter från det närmare 4000 kvadratmeter stora huvudkontoret i Lake Forest i Kalifornien. Företaget levererar produkter och utbildar i behandlingar till mer än 200 spaanläggningar och dagspan i 35 länder världen över.
2018-10-03
Upplev vår nya ekologiska kroppsolja! En uppfräschande, sofistikerad oljeblandning av grapefrukt, svartpeppar, mynta, citron, enbär och det ayurvediska extraktet från manjista. En närande, ekologisk solrosolja som är berikad med aromaterapeutiska ingredienser och örter, som har en välbeprövad detoxeffekt och är vitaliserande.
2018-09-28
Kerstin Florian har blivit utsedd till ”Industry Icon Winner” av American Spa Magazine vid deras ”2018 Women in Wellness Awards”. Kerstin har, under hela sitt liv och i allt hon gör, ägnat sig åt att sprida budskapet om de hälsosamma fördelarna med spa wellness och fortsätter att inspirera andra att göra detsamma.
2018-08-28
Den 6-7 september är det fackmässa för skönhetsbranschen i Stockholm (fri entré). Hud & Kosmetik arrangeras på Kistamässan utanför Stockholm. Vi presenterar ett flertal nyheter, erbjuder kostnadsfri hudscanning och fantastiska mässpriser så missa inte detta tillfälle att få inspiration, information och givetvis träffa hela gänget från Kerstin Florian!
2018-07-03
En av våra bästsäljande dagkrämer har omformulerats och har nu ett helt naturligt solskyddsfaktor baserad på zinkoxid.
2018-06-21
Ny formulering och förpackning! Upplev dessa väldoftande favoriter – nu med helt naturliga ingredienser! Ny och mer naturlig, ekocertifierad och Cosmos-godkänd** ingrediensteknologi som ger ett biologiskt nedbrytbart alternativ, som upprätthåller den mjuka, silkiga känslan på huden.
2018-06-12
Det är många som talar om vegansk kosmetik och hudvård i branschen idag och konsumenter efterfrågar detta i sin makeup. Det råder en växande trend för växtbaserade produkter både när det gäller mat och skönhetsprodukter. Över hela världen sägs veganism vara bland de största rörelserna i vårt århundrade. Vår marknadschef Maria Grunditz talar om detta i en artikel senaste KOSMETIK nr 2 samt i den norska KOSMETIKK nr 1 och nr 2.
2018-03-23
Varje år utser Skönhetsredaktörerna årets bästa skönhetsprodukter i sin Oscar Beauty. Kerstin Florians Rejuvenating Anti Stress Facial Oil har blivit utsedd till Årets ansiktsolja 2018 inom kategorin Ekologisk hudvård med motiveringen - ”Kerstin Florian har tagit fram en av årets bästa ekologiska oljor för ansiktsvård. En välformulerad oljeblandning som lugnar och återfuktar utan att lägga sig som en hinna på huden”
2018-02-12
Besök oss på BEAUTY18, 3-4 mars, Øksnehallen, Köpenhamn. Danmarks största och ledande, årliga skönhetsmässan inom skönhet och wellness.
2017-12-14
Vi arbetar sedan länge med några av Sveriges absolut främsta spa där vi varmt rekommenderar ett besök. Presentkortet kan användas på utvalda spaanläggningar i Sverige och som alla erbjuder Kerstin Florians prisbelönta behandlingskoncept.
2017-11-13
Kerstin Florian lanserar hudvårdande, vegansk makeup. En kollektion av noga formulerade makeup-produkter som avslutar det din hudvård startat
2017-10-18
Nu har Kerstin Florian gjort det igen – tagit fram produkter som gör flera saker för huden på samma gång! Vegansk, hudvårdande makeup med Foundation, CC-creme och Concealer.
2017-10-04
Nästa vecka i Las Vegas, på ISPA:s årliga kongress och expo för spaindustrin, kommer Kerstin Florian International få ta emot utmärkelse för en av ritualerna som de skapat – Energibalansering.
2017-10-02
Våra ekologiska ansiktsoljor har fått ny fin formulering och förpackning.
2017-08-23
Den 7-8 september är det fackmässa för hud- och kroppsvård i Stockholm. Hud & Kosmetik arrangeras även i år samtidigt med Apotek och Egenvård på Kistamässan utanför Stockholm. Vi är utställare och detta år så kommer vi med en helt ny och fräsch monter!
2017-04-28
Nu är den nya oljan här! En underbar ekologisk kroppsolja med signaturdoft från bitter apelsinblomma (neroli).
2017-02-23
Under den senaste tiden har vi sett en stadig tillväxt på marknaden gällande hudvårdsprodukter för män. Men vad får egentligen män att trivas bäst på salonger och spa, och vad får dem att våga välja ansiktsbehandling före massage? Vår marknadschef Maria Grunditz har blivit intervjuad av tidningen Kosmetik angående salongsbehandlingar för män.
2017-02-15
Vi kommer att vara utställare på årets BEAUTY17 i Øksnehallen den 4-5 mars, vårt monternummer är 49. Mässan är den största inom skönhet i Danmark.
2017-01-04
Helgernas mat och dryck kan sätta sina spår och Annica Forsgren på TV4 Nyhetsmorgon tipsar om hur man kan råda bot på det. Hon lyfter fram några produkter från Kerstin Florian för den som vill göra detta hemma.
2016-11-07
Vi utökar våra utbildningar på KFI Spa Management AB och har tagit fram ett behandlingskoncept för dig som är utbildad massör och egenföretagare. Massagekonceptet ger möjlighet att utveckla din verksamhet med ett utbud av högkvalitativa produkter från Kerstin Florian, både till försäljning och behandling, samt kosttillskott från Alpha Plus.
2016-11-01
Vi är mycket glada över att ha landat ett samarbete med Universal Music Sverige. Vi hoppas kunna få sprida vårt fantastiska varumärke vidare till en helt ny bransch och på det sättet nå fler personer med vårt budskap om naturlig hudvård för kropp och ansikte samt vår livsstilsfilosofi inspirerad av de fyra hörnstenarna inom spa & wellness.
2016-10-14
Bakom fyra av sviterna står svenska superstjärnor och världsmedborgare som alla har en förkärlek till Orbaden och Hälsingland - friidrottaren Carolina Klüft, modellen och skådespelerskan Victoria Silvstedt, modeikonen Carita Järvinen och filmstjärnan Peter Stormare. I Victoria Silvstedts rum finns ett extra urval av Kerstin Florian produkter till gästernas förfogande. En ny, vacker spabutik är ett lyft för spa där reception, bokning och försäljning av Kerstin Florian produkter ger gästen en välkomnande och personlig känsla.
2016-08-29
Vårt nya ansiktsserum är här!
2016-08-23
Du hittar oss i monter C:04 på Kistamässan. Fri entre! Vi visar vår nyhet All-Natural Urban Rescue Facial. Dessutom har vi fina erbjudanden, tävlingar och visar produktnyheter. Missa inte det!
2016-06-09
Genom hela sitt liv har Charlene Florian, som mycket tragiskt nyligen gick bort, varit en ambassadör för wellness. För att hedra henne och hennes minne har GWD:s grundare Belgin Aksoy dedikerat Global Wellness Day 2016 till Charlene Florians gärning.
2016-06-03
Vinn en Hamam-upplevelse för två och produkter från Kerstin Florian till ett värde av 3568 kr
2016-05-09
Vårt fantastiska badsalt Mineral Wellness Soak – utsedd till ”Best Bathing Treatment” på Healing Lifestyles & Spas Earth Day Beauty Award, USA.
2016-04-26
"Kerstin Florian - en stark samarbetspartner" Läs Heidi Rovéns (spabanken.se) fina ord om oss, vårt varumärke och koncept.
2016-04-01
Det är med stor sorg vi informerar att Charlene Florian, dotter till Kerstin Florian har lämnat oss! Våra djupaste kondoleanser och tankar går idag till Charlene’s familj. Vi kommer sakna henne otroligt mycket, hon var en sann inspiratör och ledstjärna för ett hälsosamt liv och en naturlig livsstil! Från huvudkontoret i USA har vi fått följande brev som vi vill dela med oss av.
2016-01-25
Skincitys hudterapeut Annica Forsgren förklarar vikten av ett ansiktsvatten i din hudvårdsrutin för att få optimala resultat. Hennes favorit? Rehydrating Neroli Water från Kerstin Florian.
2016-01-15
Besök oss på Norges Varemesse Lillestrøm 12-13 februari. Mässpriser, nyheter, lönsamhet för spa och mycket mer...
2015-12-10
Sponsorer och kändisar samlades på en glittrande välgörenhetsfest i Sturegallerian på onsdagkvällen. Kerstin Florian var en av sponsorerna på detta årliga event som anordnas av Lifestyle Publishing.
2015-06-29
Correcting Eye Rescue och Correcting Brightening Body Scrub har vunnit pris på Healing Lifestyle & Spas, Earth Day Beauty Award i USA.
2015-05-22
Correcting Multi-Vitamin Day Crème SPF 30 har, av tidningen iFORM, blivit utvald som bästa dagkräm med solskydd.
2015-05-13
Sista chansen att stödja stiftelsen Idrott för barn i behov! Se det härliga klippet med Måns Möller på väg till Florida på cykel.
2015-04-22
Stort grattis till Hooks Herrgård Spa & Fitness som vann priset Årets Nyhet då Spa Awards delade ut sina priser för branschen på Spadagarna.
2015-04-20
Den folkkära komikern Måns Möller, programledaren/författaren Agneta Sjödin, f.d. landslagstränaren i längdskidor Christer Skog och cyklisten Björn Gebenius kommer att genomföra projektet ”C2C4Autism” där målet är att samla in en miljon kronor. Vi på KFI Spa Management kommer på flera sätt att hjälpa till att samla in pengar till projektet.
2015-04-17
Med start på söndag och fram till tisdag 19-21 april är det dags för Svenska Spahotells årliga träff som i år är förlagt till Ystad Saltsjöbad. Vi på KFI Spa Management kommer att delta, är silversponsor och utställare. Kom och mingla, umgås och träffa oss där!
2015-03-06
I sociala medier kan du följa allt som händer hos oss på Kerstin Florian. Dessutom skriver vi om det mesta som rör de fyra hörnstenarna - hälsosam kost, träning, mental avkoppling och vård av ansikte och kropp.
2015-02-20
Den 87:e upplagan av Oscarsgalan går av stapeln den 22 februari i Los Angeles. Denna lyxiga korg, till ett värde av 5000$, ges till de nominerade för Bästa kvinnliga huvudroll och Bästa kvinnliga biroll.
2015-01-08
På Nyårsdagen gästade Charlene Florian det mycket populära nyhetsprogrammet Good Day LA där hon bjöd på hälsotips och två nyttiga smoothies.
2014-11-18
Correcting Skincare har tilldelats pris för årets bästa produktlinje inom anti-age av AsiaSpa Award!
2014-10-09
Vår fantastiska Turkish Body Scrub har blivit utnämnd till Bästa Body Scrub av tidningen iFORM. Tidningen ges ut i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
2014-10-06
Kerstin Florian firar 25 år i Skandinavien! Det är hela 25 år sedan Kerstin Florians produkter och behandlingskoncept etablerades i Skandinavien, och först ut att arbeta med märket var Sturebadet i Stockholm.
2014-08-27
Charlene Florian föreläste nyligen på Global Wellness Day, Richmond Nua Wellness Spa, Turkiet.
2014-06-18
Den nya behandlingen Correcting Body Firming Detox på Four Seasons Hotel Los Angeles har sänts på den internationella kanalen *E! News med skådespelerskan Ali Landry.
2014-06-10
Kerstin Florian tog hem 4 av 14 utnämningar i Årets Hudvårdsprodukter 2014 utsedda av Svenska Spahotell.
2014-04-25
2014 Healing Lifestyles and Spas Earth Day Beauty Awards – Ginger Bath & Body Oil - “Best Muscle Relaxing Body Oil!
2014-03-24
Aromatheraphy Ginger Bath & Body Oil är nominerad i kategorin KROPPSPRODUKT LYX på den prestigefyllda Danish Beauty Award.
2014-02-14
NewBeauty Magazine (USA) har i vinterns utgåva usett Correcting Intensive Slimming Serum som det bästa slimming-serumet på marknaden.
2014-01-14
Under våren kommer vi att vara utställare på några nordiska branschmässor.
2013-09-30
Lansering av Intensive Hair Repair och Remineralizing Hand Crème
2013-09-06
Kerstin Florian introducerar en ny linje med kroppsprodukter som ger omedelbara och målinriktade resultat. Correcting Body Care kombinerar vad du tycker om hos Correcting Skincare och applicerar samma fokuserade lösningar men för kroppen.
2013-05-29
Det gamla talesättet “du är vad du äter” är något jag alltid har trott på. Själva idén att den energi du stoppar i dig syns utanpå, i ansiktet, på huden och i hela kroppen känns helt rätt för mig.
2013-05-19
Den har redan vunnit pris i USA för ”The Best Spa Bath Salts”! Det är Beauty Magazine som har utsett saltet som det bästa som finns på marknaden just nu i deras Beauty Awards 2013.
2013-04-07
Ger direkt lyster och hämmar produktionen av melanin genom Acti-5 Brightening Complex.