Företagsansvar

På Kerstin Florian omfattar vårt engagemang för hälsa och välbefinnande både våra partners, kunder, anställda och familj – såväl som den gemensamma miljö vi lever i.

 

HÅLLBARHET
Vi är uppmärksamma på vår miljöpåverkan i alla faser av vår verksamhet såsom återvinning, koldioxidneutralitet och konservering som är högsta prioritet. Vi är medvetna om varje steg från val av ingredienser, produktionsprocesser, förpackningsmaterial, tryckmetoder till kontorsunderhåll med klimatkontroll och miljövänliga belysningssystem. Vår miljö- och kvalitetspolicy är en integrerad del av vår verksamhet, och vi är engagerade i långsiktiga, hållbara metoder som är miljömässigt ansvarsfulla. Vårt engagemang för denna princip har resulterat i att KFI Spa Management AB är miljö- och kvalitetscertifierad, enligt ISO 14001 och 9001, sedan 2010. Dessutom stödjer vi utvalda organisationer som främjar en hälsosammare och mer hållbar värld.

Vi erbjuder just nu ett stort antal ansikts- och kroppsprodukter förpackade i miljövänliga, sockerrörsbaserade tuber och vi ser som en självklarhet att ta steg mot förnybara resurser vid varje tillfälle i vår produktion.

Läs mer om vår miljö- och kvalitetspolicy »


SÄKERHET
Vi eftersöker och köper in effektiva ingredienser med högsta kvalitet som är globalt kompatibla och vi använder oss av säkra tillverkningsprocesser. Vi testar och förbättrar regelbundet våra produkter genom senaste forskningsrön och teknologi för att säkerställa att de är säkra, rena och effektiva samtidigt som de bevarar ingrediensernas naturliga egenskaper.

Läs mer om vår produktfilosofi »


VÄLGÖRENHET
Att ge tillbaka till det globala samhället vi är en del av gör oss till bättre världsmedborgare. Vi är stolta och engagerade i att sprida inte bara budskapet utan även utövandet av friskvård, med bidrag och stöd till Green Spa Network, Global Wellness Day, Look Good Feel Better, National Breast Cancer Foundation, lokala trädplanteringsinitiativ och företag som engagerar sig i att städa upp stränder som Adopt-A-Beach. Vi är stolta över att vara en fortsatt sponsor till WeForest, ett globalt projekt för återplantering av skog som dramatiskt förbättrar miljön på platser över hela världen. Självklart också det fina initiativet Charlene Florian Forest, en frodig, syregivande skog med 2 000 träd som planterades i Turkiet till hennes minne.

Läs mer om våra samarbeten »