Moor Mud Masque vinner fin utmärkelse!

Beauty Oscar 2021 har delats ut av Skönhetsredaktörerna.se och i kategorin BÄSTA HUDVÅRD får Kerstin Florians Moor Mud Masque utmärkelsen – Årets comeback!

Läs mer här »

Bästa Kroppsprodukt/Hemmaspa 2020 – Kerstin Florians produkter får utmärkelse!

Vi är så glada och stolta över utmärkelsen ”Bästa Kroppsprodukt/Hemmaspa 2020” från Stockholm Beauty Week Award! Stort tack!

Läs mer här »

NYHETER HOS KERSTIN FLORIAN!

Nyheter hos Kerstin Florian: Natural Chamomile Body Lotion, Natural Aloe Gel och ANDA Vital Eye Crème.

Läs mer här »

Krusenberg Herrgård och FågelbroHus tar in Kerstin Florians spakoncept!

Spabehandlingar och avkoppling har sedan länge varit en del av grundstommen på FågelbroHus och Krusenberg Herrgård. Nu satsar hotellen extra och tar in ett av Sveriges mest välrenommerade spakoncept - Kerstin Florian - för både behandlingar och produkter.

Läs mer här »

Kerstin Florian äras med ISPA 2020 Visionary Award

”Kerstin har satt standarden för innovation och vision i spaindustrin, ” säger ISPA President Lynne McNees. ”Denna utmärkelse är ett bevis på den dedikation och passion hon har uppvisat under sin karriär och vi är ärade att hon än idag är en del av ISPA-organisationen.”

ISPA Visionary Award delas ut varje år till någon som under en livslång karriär gjort något signifikant för spaindustrin och bidragit till branschens definition och positiva rörelse inom hälsa och wellness.

Läs mer här »

Fantastisk intervju med Kerstin

Magasinet Insider’s guide to Spas har publicerat en fantastisk intervju med Kerstin och hur hon på 1980-talet hjälpte till och satte standarden för hur spa resort utvecklades i USA. En standard som sedan spred sig till våra breddgrader.

- On Spiritual Beauty with Kerstin Florian -

Insider’s guide to Spas, Oktober 2019

Läs hela intervjun »

ANDA - Ekologisk hudvård 2.0

"Den nya svenska ekologiska hudvårdsserien ANDA från Kerstin Florian är lite mer, lite innerligare och desto mer genomtänkt än de produkter och behandlingar vi hitintills varit vana vid. Här är det inte längre bara fokus på det yttre, det handlar även om att vända sig inåt och skapa sitt eget Blissful moment."

Voyage, Jan 2020

Läs artikeln »

Intervju med Kerstin i European Spa Magazine

"ANDA began as the brainchild of my daughter, Charlene, whose knowledge and passion for organic ingredients and natural formulations was extensive. She wanted to build a brand around them as the next generation for KerstinFlorian."

European Spa Magazine, Issue 67

Läs intervjun »

Artikel om Gua Sha i Kosmetik

Läs den fina artikeln om Gua Sha och intervju med Kristina Zanardi, utbildnings- och kvalitetsansvarig på Kerstin Florian i Sverige, i det senaste numret av Kosmetik. Kristina berättar bland annat om de främsta fördelarna med stenarna jade och sibin-bian som finns i våra Gua Sha-tillbehör.

Kosmetik, nr. 3 2019

Läs artikeln »


Fler pressklipp...


 

Vill du veta mer om våra produkter eller få inlogg till vår bildbank för journalister/bloggare? 

Vänligen kontakta Maria Grunditz, Marknadschef, maria.grunditz@kerstinflorian.se

 

LOGGA IN I BILDBANKEN »

F Ö L J   O S S  !

@kerstinflorianswe /kerstinflorianhudvard

 

 

 

 

D E L A   D I N   U P P L E V E L S E !

#kerstinflorianswe

 

Följ Kerstin Florian