Köpvillkor för privatpersoner

 

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms.

Frakt:

Vi erbjuder frakt med DHL till ombud. Kostnad 49 kr och 0 kr vid order över 199 kr inkl. moms. Gäller leverans inom Sverige för privatperson. 

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Vi använder oss av Klarna Checkout. Du kan välja att betala på faktura, direktbetalning via bank eller kortbetalning (VISA, Mastercard, AmEx).

Vi stöttar hållbara betalningar!

  • Inga oschyssta avgifter och krediter utan slutdatum.
  • Förlängd betalningstid från 14 till 30 dagar.
  • Fler påminnelser för att undvika extra avgifter för utebliven betalning.
  • Motarbeta försäljning av skadliga blancolån riktade mot e-handelskonsumenter.

 

Klarnas betaltjänster för fakturor i Sverige tillhandahålls av Billie. Billie är Tysklands marknadsledare inom BNPL-betalningsmetoder för B2B med kreditgodkännande i realtid för köpare, de högsta acceptansnivåerna och kreditgränserna, samt full betalning och bedrägeriskydd. Klarna delar data med Billie för att möjliggöra tillhandahållandet av tjänsterna. Läs mer om det här.

Läs Klarnas fullständinga villkor här.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Vänligen kontakta vår kundtjänst på 08-534 88 500 för mer information om hur du returnerar dina varor.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, eller öppna kartonnage/försegling av produkten. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

Leveranser

Leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar inom Sverige.

Under högsäsong (t.ex. jul och Black Friday) kan leveranstiden förlängas. Det finns då även risk att paketet inte hamnar hos ditt närmaste ombud. Om det skulle vara fullt vid utlämningstillfället skickas paketet vidare till ditt näst närmaste ombud osv. Detta bestäms av leveransföretag tillsammans med lokalt ombud och är inte något vi som avsändare kan styra över.

Vi levererar inom Sverige samt till Danmark, Norge och länder inom EU. Observera att du ska välja land innan du påbörjar orderprocessen för att köpet ska kunna genomföras korrekt.

För ej uthämtat paket eller byte av utlämningsadress debiteras en kostnad på 205 kr.

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som paket, inte mot postförskott. 

När du utnyttjat din ångerrätt ska du meddela vår kundtjänst om detta och skicka tillbaka varorna i samma skick som du mottagit dem. 

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. 

 

Personuppgiftspolicy

Läs fullständig personuppgiftspolicy här »


Köpvillkor för återförsäljare

Priser och betalning

Ordinarie grossistpris gäller om ej annat är överenskommet i separat avtal. Vid order som återförsäljare online gäller ej kampanjer, kampanjkoder och rabatter avsedda för privatperson. Vi förbehåller oss rätten att justera priser och rabatter efter att order slutförts i orderbutik online och innan de levererats från vårt lager.

Se fraktvillkor i ditt avtal som återförsäljare.

 

Vänligen kontakta oss på info@kerstinflorian.se för mer information.