ANDA - ekologisk, vegansk & naturlig hudvårdslinje från Kerstin Florian. Naturlig hudvård. Ekologisk hudvård. Vegansk hudvård. Svensk hudvårdslinje. Svensk hudvård.

Kerstin Florian lanserar en naturlig, vegansk, ekologisk och återvinningsbar hudvårdslinje!

Efter fyrtio år som föregångare inom spaindustrin lanserar nu Kerstin Florian International ANDA, en specifikt framtagen linje med naturliga, veganska och ekologiska ingredienser som fokuserar på vitalitet och livskraft för både hud och själ. ANDA – i betydelsen andetag – representerar mer än bara en hudvårdsrutin. Det är Kerstin Florians dotter Charlene ’s passionerade projekt som nu slutförs och denna kollektion omfamnar och hyllar hennes hängivenhet för wellness, naturliga ingredienser, positivitet och kärleksfull egenvård i form av ultraeffektiva produkter och ritualer.

Produkterna är formulerade med effektiva ingredienser från land och hav, specifikt utvalda för sina unika näringsprofiler. ANDA är holistiskt livgivande för huden och linjen är rik på vitala näringsämnen som erbjuder kliniskt testade och transformerande resultat för att inte bara förbättra hudytan utan även hudhälsan. Designad för multi-användning ger våra produkter den perfekta balansen av form och funktion och kan användas tillsammans för att ge unika och skräddarsydda fördelar. Linjens centrala produkt, Coherence Elixir, erbjuder inte bara hudförbättrande fördelar utan förhöjer, med sin cellulära struktur, effekten av de andra produkterna när de används tillsammans.

Lanseringen av ANDA startade upp med tre produkter: Coherence Elixir, Vitalessence Serum-Oil och Super Nutrient Balm och kompletterades senare med Hybrid Cleanser, Enzyme Serum-Masque och Super Crème. Som en del av linjens mantra “bra för huden och bra för jorden” tillverkas produkterna av hållbart material och med hållbara produktionsprocesser samt återvinningsbara och noga utvalda förpackningar. En del av försäljningsvinsten doneras till WeForest som är en global organisation som arbetar för renare vatten, luft och jord genom deras mål att plantera 175 miljarder träd före 2030.

-”Denna linje är gjord för att förmedlas vidare. Den är en väg till wellness och kärleksfull egenvård som Charlene kämpade för. Jag är mycket glad och ödmjuk att nu, som en hyllning till henne, få presentera ANDA för er.”  /Kerstin Florian

Hybrid
Cleanser

80 ml, 665 kr

SHOP »

Coherence
Elixir

50 ml, 
799 kr

SHOP »

Super
Crème

80 ml,
995 kr

SHOP »

Vital Eye Crème

15 ml, 899 kr

SHOP »


 

När jag bildade familj införde jag en spainspirerad livsstil: när det handlar om skönhet, energi, mental avslappning och egenvård var detta väsentligt. Jag skapade mitt företag i samma anda då detta var hur vi levde våra liv. Så det kom inte som en överraskning när min dotter, Charlene, omfamnade wellness och en clean, holistisk livsstil. ANDA är hennes vision där hon har fört in sin kunskap och passion för ekologiska ingredienser för att föra det vidare till andra.

Men livet hade en annan plan för henne, som det ibland kan bli. Charlene blev sjuk och gick mycket tragiskt bort, jag fick ta en paus i livet och jag andades. Sedan gick jag vidare. Det som startade som ett passionsprojekt för Charlene är nu min hyllning till henne. Charlenes positiva energi och djupa respekt för vår miljö är en del av linjens DNA.

Det är med stor ära, tacksamhet och ödmjukhet jag presenterar ANDA för er.

Läs mer om Kerstin Florians arbete med WeForest

 

 

  —  B l i s s f u l   m o m e n t  —

 

Förgyll tiden du lägger på din hudvård med att fokusera på din andning en stund. Känn rytmen i dina andetag, låt bröstkorgen expandera genom att ta djupa andetag, andas ut långsamt.

Morgon och kväll, blanda Vitalessence Serum-Oil, Coherence ElixirSuper Nutrient Balm i dina handflator. Andas in dofterna och massera in över ansikte, hals och dekolletage. De underbara dofterna från ANDA-produkterna förhöjer känslan av välbefinnande och lyfter sinnet.

 

 

Våra meditationsfilmer för ANDA gör att du får en djupare kontakt med dig själv, de höjer sinnesstämningen och släpper på spänningar.

— Sagt om ANDA —

 

”Huden får en helt annan lyster och jag behöver inte alls använda mig av lika mycket fuktgivande krämer.

Kommer gråta när dessa tar slut kan jag lova er.”

Bloggare Annica Nordström, www.daretobeyou.se

- - - - -

”För första gången förstår jag vad en hudvårdsrutin kan göra för själen…”

Bloggare Malin Tilja, www.malintilja.se

- - - - -

"Min hy fick en rejäl boost med fukt under ansiktsbehandlingen och jag är supernöjd!"

Bloggare Iman Aldebe, www.imanaldebe.se

- - - - -

"Den nya svenska ekologiska hudvårdsserien ANDA från Kerstin Florian är lite mer, lite innerligare och desto mer genomtänkt än de produkter och behandlingar vi hitintills varit vana vid.

Här är det inte längre bara fokus på det yttre, det handlar även om att vända sig inåt och skapa sitt eget Blissful moment."

Yvonne Gull, Skribent, Voyage

 

Clean för hud och vår jord - NATURLIG  •  EKOLOGISK •  VEGANSK  •  ÅTERVINNINGSBAR