Samarbetspartners

 

 

 

ARLANDA AIRPORT VIP-SERVICE

På Arlanda Airport finns VIP Service för dig som vill ha ett bekvämare och smidigare sätt att resa. I ditt eget VIP-rum kan du koppla av medan en koordinator tar hand om allt det praktiska som incheckning & bagage. Rummen har en nordisk design med exklusiva möbler och accessoarer av erkända formgivare. I ett urval av dessa rum finns även Kerstin Florians högklassiga produkter för att sätta extra guldkant på resan. Som gäst kan man även göra sin egen Mindfulness ritual som är speciellt utformad för resande.

www.swedavia.se/arlanda/vip-service

 

LIVSLUST - DZIVESPRIEKS

Vid tillverkning av vår lavendelkudde - Lavender Eye Pillow, har vi tagit hjälp av Stiftelsen Livslust. Stiftelsen startade 1994 och är en oberoende, privat organisation. De hjälper föräldralösa och på annat sätt utsatta ungdomar i Lettland med bl.a. yrkesutbildning och social rehabilitering. Lokala sömmerskor ges arbetstillfälle och vinsten går till deras Study Support Program.

www.livslust.com


Vi stödjer


 

WE FOREST

En del av försäljningsvinsten av Kerstin Florians produktlinje ANDA doneras till WeForest som är en global organisation som arbetar för renare vatten, luft och jord genom deras mål att plantera 175 miljarder träd före 2030.

www.weforest.org

 

LOOK GOOD FEEL BETTER

Look Good Feel Better erbjuder kvinnor, som behandlas för cancer, kostnadsfria kurser om hudvård och makeup. Makeupkonsulenter ger professionell rådgivning och hjälper till att förebygga eller eliminera utseenderelaterade problem, som kan uppstå under behandlingen mot cancer.

Vi är stolta stödmedlemmar till Look Good Feel Better sedan 2006.

www.lookgoodfeelbetter.se


Medlemskap


 

 

KEMISK TEKNISKA FÖRETAGEN

Storgatan 19
114 85 Stockholm
Tel 08 783 82 40

www.ktf.se

  Universal Music Sweden

 

SVERIGES HUDTERAPEUTERS RIKSORGANISATION

Dalagatan 60
113 24 Stockholm
Tel 08 30 94 40

www.shr.nu

 

DANSK KOSMETOLOG FORENING

Skanderborgvej 230
8260 Århus S

www.dkfnet.dk

 

 

 

KROPPSTERAPEUTERNAS YRKESFÖRBUND (Kry)

Kroppsterapeuterna är den ledande branschorganisationen för utövare av en stor bredd av behandlande terapeuter på friskvårdsmarknaden. Verksamheten syftar till att vara ett stöd för sina medlemmar och ge dem rätt verktyg för att medverka till att uppfylla deras vision om ett framgångsrikt eget företag samt utveckla branschens position på frisk- och hälsovårdsmarknaden.

Vi har varit medlem i förbundet sedan 2014. 2015 tillträdde Helena Carlsson, vd på KFI Spa Management AB, styrelsen på Kry.

www.kroppsterapeuterna.se