2018-09-28

Vi är så stolta och glada över att Kerstin har fått fin utmärkelse!

Hon har blivit utsedd till ”Industry Icon Winner” av American Spa Magazine vid deras ”2018 Women in Wellness Awards”. Kerstin har, under hela sitt liv och i allt hon gör, ägnat sig åt att sprida budskapet om de hälsosamma fördelarna med spa wellness och fortsätter att inspirera andra att göra detsamma.

För andra året i rad delar American Spa ut pris till Women in Wellness – kvinnor som verkar i spaindustrin och som bidragit till att förbättra vår värld. De har nominerats av kollegor och utvalda högt ansedda journalister inom wellness och de utvalda kvinnorna har visat att de är en kraft att räkna med. De har gjort ett stort avtryck i spaindustrin och även utanför den, de engagerar sig i branschstyrelser och organisationer, upptäcker nya ännu ej testade möjligheter, ger tillbaka och låter sitt unika synsätt genomsyra allt de gör. Idag utser vi vinnaren till utmärkelsen Industry Icon.

Industry Icon: Denna utmärkelse hedrar en kvinnlig ledare som arbetat länge inom spa eller tillverkning som ser potentialen i vår industri och som har influerat den till tillväxt och framgång.

VINNARE: Kerstin Florian, grundare och CEO till Kerstin Florian International.

Läs mer »