2024-05-17

Prisvinnare!

Vi är så glada att meddela att två Kerstin Florian-produkter har fått utmärkelser på Healing Lifestyles Earth Day Beauty Awards 2024!

Juniper Berry Bath & Body Oil - "Best Bath/Body Oil"

Sheer Mineral Body Sunscreen - "Best Mineral SPF".

 

Om Healing Lifestyles - Earth Day Beauty Awards

"Vi firar inte bara skönheten på vår planet, utan också de skönhetsprodukter och metoder som hedrar och skyddar den. När vi firar Earth Day är det viktigt att erkänna de framsteg som gjorts inom skönhetsindustrin mot hållbarhet, miljömedvetenhet och etiska metoder.

Från ansikte till kropp, hår till smink - våra utmärkelser lyfter fram de märken och produkter som leder vägen mot en mer hållbar framtid för skönhet. Varje vinnare har noggrant valts ut utifrån produktkvalitet och för sitt engagemang för att använda naturliga ingredienser, minimera miljöpåverkan och omfamna innovativa förpackningslösningar.

När vi navigerar genom den ständigt utvecklande marknaden av verklig clean beauty, är det inspirerande att se hur dessa märken inte bara omdefinierar branschstandarder utan också sätter en ny standard för vad det innebär att vara vacker – både inifrån och ut."

/Healing Lifestyles

Se alla vinnare på healinglifestyles.com