2020-09-10

Spabehandlingar och avkoppling har sedan länge varit en del av grundstommen på FågelbroHus och Krusenberg Herrgård. Nu satsar hotellen extra och tar in ett av Sveriges mest välrenommerade spakoncept - Kerstin Florian - för både behandlingar och produkter.

Krusenberg Herrgård beläget intill Mälaren strax utanför Uppsala och FågelbroHus mitt på natursköna Värmdö, är två etablerade destinationer med inriktning på avkoppling och smakupplevelser. Hit åker gäster för att glömma vardagen, unna sig och helt enkelt bara att vara. Nu får gästen ännu ett incitament till att besöka de vackra anläggningarna.

– ”Genom att ta in Kerstin Florian som partner på våra spaavdelningar förstärker vi visionen om att skapa Sveriges bästa kundupplevelse hos oss på Sabis och våra destinationer. Precis som vi, står Kerstin Florian för kvalitet, långsiktighet och tydligt hållbarhetsfokus vilket gör att detta samarbete känns helt rätt. Nu kan våra gäster verkligen njuta av lyxiga spabehandlingar, fantastiska produkter och avkoppling i naturskön miljö!”, säger Ulf Cato, Affärsområdeschef Sabis Hotell & Möten.

Det som blev avgörande för det nya samarbetet var det gemensamma synsättet på att arbeta hållbart, miljövänligt, långsiktigt och med högsta kvalitet. Kerstin Florians produkter är formulerade med naturens hälsobringande ingredienser, inspirerad av att yttre skönhet är en reflektion av inre hälsa.

– ”För oss på KFI Spa Management AB är det en ära att få vara del i spautvecklingen på FågelbroHus och Krusenberg Herrgård. För oss är det viktigt med välutbildade terapeuter och en stor satsning har gjorts med de terapeuter som kommer utföra behandlingarna. Behandlingsmenyn uppdateras regelbundet och så även utbildning som borgar för hög kvalitet och professionalitet där du som gäst kommer att känna dig trygg och mycket väl omhändertagen”, säger Helena Carlsson, vd KFI Spa Management AB, distributör för spakonceptet Kerstin Florian.

För mer information om spaavdelningen på FågelbroHus:
www.fagelbrohus.se

För mer information om spaavdelningen på Krusenberg Herrgård:
www.krusenbergherrgard.se