2014-11-18

Correcting Skincare har tilldelats pris för årets bästa produktlinje inom anti-age av AsiaSpa Award! Angelyn Lim, distrubitör för Kerstin Florian i Asien tog emot priset på galan som hölls i Hong Kong.

 

Om AsiaSpa Awards:

AsiaSpa Award skapades 2005 för att uppmärksamma Asiens sensationella spaindustri. Galan ger riktmärken av vad som är kvalité och innovation inom spaindustrin i regionen.

Innovation och kvalité är AsiaSpa Awards nyckelord. Deras mål är att uppmärksamma de span och anläggningar som vågar tänja på gränserna och utveckla spaindustrin. Under de 10 år som galan funnits har de blivit kända för sin kompromisslösa självständighet, starka varumärke och sitt transparenta och objektiva synsätt.

De anses även vara den mest tillgängliga galan då de är väldigt öppna inför alla span och hotell, oavsett storlek, filosofi eller placering.

AsiaSpa Awards är stolta att presentera de utomordentliga insatser, både av individer och företag, som hjälp till att driva och bibehålla den exceptionella standard som spaindustrin i Asien har.