2019-06-18

Återfukta, skydda & ta fram en hud med lyster!

 

Fräscha upp + reparera

För de dagar du fått för mycket sol. Aloe Gel arbetar på en helt egen nivå med återfuktande och lindrande egenskaper. Aloe vera är här blandat med de lugnande, närande och irritationsdämpande ingredienserna arnika, alger och allantoin. Huden kommer direkt kännas fräsch och återställd!

 

Spavatten för din hud

Precis som kroppen behöver extra påfyllning under sommaren behöver också huden det. Sol, sand och saltvatten kan göra huden uttorkad, så fyll på med dessa återfuktare där vatten + växter samverkar. Spraya först med Rehydrating Neroli Water och sedan med Natural Lavender Body Spray, massera in i huden. Denna kombination lindrar, gör huden återfuktad och ger en fin lyster.

 

Naturlig SPF + fjäderlätt täckning

Varmare dagar betyder att vi är ute mer – som ger behov av solskydd. Använd Correcting Multi-Vitamin Day Crème SPF 30 som daglig fuktkräm. Förutom att skydda mot UV-strålning så ger den en lätt återfuktning, skyddar mot fria radikaler och påfrestningar från yttre miljö. Dessutom har den ett naturligt, mineralbaserat solskydd som är snäll mot miljö och korallrev. Följ upp med Luminizing CC Crème ovanpå det, perfekt under sommaren för att få en lätt täckning och jämnare hudfärg, den gör huden mjukare och ger en makeup-fri ”look” från morgon till kväll.