2020-03-11

LEXINGTON, KY. (Februari 2020) – Internationella SPA-organisationen (ISPA) har glädjen att meddela att Kerstin Florian är vinnare av ISPA Visionary Award 2020. ISPA kommer att dela ut priset på den 30:e ISPA Conference & Expo på The Gaylord National Resort, National Harbor, MD USA.

”Kerstin har satt standarden för innovation och vision i spaindustrin, ” säger ISPA President Lynne McNees. ”Denna utmärkelse är ett bevis på den dedikation och passion hon har uppvisat under sin karriär och vi är ärade att hon än idag är en del av ISPA-organisationen.”

Grundare och CEO för Kerstin Florian International – Kerstin Florian är född och uppvuxen i Sveriges vackra landskap, hon är inspirerad av naturen med dess energi och specifika samhörighet med välmående. Genom hela livet har hon jobbat på att ta fram en hudvårdslinje som innefattar allt hon önskar med bas av naturliga ingredienser, växtextrakt och samtidigt ger de resultat hon eftersöker. Hon experimenterade allt på sig själv och 1978 grundade hon Kerstin Florian International på filosofin att yttre skönhet är en reflektion av inre hälsa.
Florians livsstilsmärke är byggt kring de fyra hörnstenarna av wellness: hälsosam kost, regelbunden motion, mental avkoppling och vård av ansikte och kropp. Hennes företag fortsätter att vara ett familjedrivet företag hängivna att föra fram budskapet om hur viktigt wellness är i en persons dagliga liv.

”Vilken obeskrivlig ära att få bli utsedd att mottaga ISPA Visionary Award för just detta år – ISPA’s 30-årsjubileum och även mitt då jag har varit en medlem sedan starten,” säger Kerstin Florian. ”Det är helt fantastiskt att få vara en del i denna grupp av underbara människor som liksom jag känner så djupt för spa & wellness och som har påverkat hela industrin, mitt företag och karriär. Vi kan alla göra skillnad på egen hand, men att arbeta tillsammans med hängivna och likasinnade människor ger oss alltid möjlighet att göra så mycket mer. Att få bli uppmärksammad av kollegor jag respekterar för att ha bidragit till en positiv påverkan är en av de bästa upplevelser jag haft och fyller mig med stor tacksamhet och ödmjukhet.” Kerstin Florian.

ISPA Visionary Award delas ut varje år till någon som under en livslång karriär gjort något signifikant för spaindustrin och bidragit till branschens definition och positiva rörelse inom hälsa och wellness. För mer information gällande ISPA Conference & Expo 2020 den 14-16 oktober finns på attendispa.com.

 

Om International SPA Association:

ISPA, med huvudkontor i Lexington, KY USA, drivet av Associations International, är uppmärksammade globalt som den ledande, professionella organisationen och språkröret för spaindustrin. Sedan starten 1991 utvecklar ISPA spaindustrin genom att erbjuda möjligheter inom utbildning och nätverkande som har sin grund i spaupplevelsen. Genom att verka som språkrör vill de fostra en professionell bransch och se den växa. Mer information finns på experienceispa.com