2015-04-20

 

 

 

Den folkkära komikern Måns Möller, programledaren/författaren Agneta Sjödin, f.d. landslagstränaren i längdskidor Christer Skog och cyklisten Björn Gebenius kommer att genomföra projektet ”C2C4Autism” där målet är att samla in en miljon kronor.

Under en månads tid står de inför sitt livs utmaning, både fysiskt och mentalt, då de kommer att korsa USA, kust till kust, på cykel. Förutom insamlingen är detta också ett pilotprojekt för att se hur medelålders män och kvinnor tillgodogör sig extrem uthållighetsträning.

Starten går 15 april från Kalifornien och San Diego på den amerikanska västkusten och de kommer att cykla tvärs igenom landet och målet är att nå Floridas östkust och St Augustine den 15 maj.

För att hjälpa till att samla in pengar kommer vi på KFI Spa Management

  • att sponsra en sträcka utmed vägen
  • att ta fram ett ”Återhämtningskit” som är ultimat att använda före, under och efter fysisk ansträngning och kommer sälja det, så långt lagret räcker, under hela deras cykelperiod och rabattera med 10 % till alla som går in och köper kitet i vår nätbutik.
  • 15 % av intäkterna kommer att gå till stiftelsen ”Idrott för Barn i behov”

Gå til kitet >

Vi kommer att gå ut med mer information och vad som händer under vägen på våra sociala kanaler Facebook och Instagram. Följ oss gärna där!

För mer information om Kust till Kust: http://www.c2c4autism.com/