Nyheter

Totalt 109 poster
Sida 10 av 22
2019-06-14
Denna kinesiska behandlingsform har praktiserats i över 3000 år och är en del av den klassiska medicinen. Vi är mycket glada över att introducera tillbehören som gör det möjligt att utföra en modern variant av Gua Sha hemma!
2019-05-20
Den naturliga, ekologiska och veganska produktlinjen ANDA utökas med två nya produkter - en rengöring och en serum-mask.
2019-03-06
Vi är stolta att meddela att Anti-Stress Facial Oil har fått en Beauty Oscar i kategorin Ekologisk hudvård! Juryns motivering: ”Välkommen väldoftande ansiktsolja som lugnar både huden och sinnena”
2019-03-03
”När vi talar om CLEAN inkluderar det både vår hud och vår jord. Hos oss på Kerstin Florian International är det viktigt att se över hur vi alla på bästa sätt kan påverka det vi gör – för oss innebär det att vi använder effektiva ingredienser och formuleringar som är så milda det bara går, för både hud och vår miljö, men ändå kan utföra vad de är gjorda för. Inga ingredienser passar för alla hudtyper men vi använder rena ingredienser som har odlats på ett hållbart sätt och som överstiger gällande regler för säkerhetsbedömning. Regler som hela tiden förändras i enlighet med vad konsumenter efterfrågar och vi agerar i enlighet med det. De ingredienser vi väljer uppdateras regelbundet när vi utvecklar våra produkter och baseras på den senaste informationen, forskningen och regelverken....
2019-02-20
Kerstin Florian lanserar en naturlig, vegansk, cruelty-free, ekologisk och återvinningsbar hudvårdslinje! Efter fyrtio år som föregångare inom spaindustrin lanserar nu Kerstin Florian International ANDA, en specifikt framtagen linje med naturliga, veganska och ekologiska ingredienser som fokuserar både på hudens och själens vitalitet och livskraft. ANDA – i betydelsen andetag – representerar mer än bara en hudvårdsrutin.
Totalt 109 poster
Sida 10 av 22