Vi är distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige

KFI Spa Management AB

Vi är ägare till Kerstin Florian International med tillverkning av produkter och skapande av behandlingar och spakoncept för global distribution. Företaget, som grundades i USA 1978 av svenskfödda Kerstin Florian, är ett av de mest välrenommerade hudvårdsmärkena i spaindustrin som bygger på gedigen expertis i naturliga ingredienser och naturens välgörande resurser som mineralvatten, lera, alger, botaniska extrakt och essentiella oljor samt är inspirerad av den anrika spatraditionen. Kerstin Florian finns idag på några av de mest exklusiva hotell och spa världen över som valt att arbeta med produkterna och behandlingarna.

Vårt team i Sverige och i USA har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen där vi har arbetat med rådgivning/spautveckling och hjälpt ett stort antal spaanläggningar komma i gång med sin verksamhet för att kunna driva den lönsamt och framgångsrikt. Vår affärsskola och utbildningsprogram har mycket gott renommé och vår personal är professionell med bred kunskap i branschen. Vi arbetar med ett märke och ett koncept som skräddarsys för varje anläggning. I Kerstin Florians utbud finns flertalet produktlinjer för att kunna skapa unika upplevelser för spagäster och för att terapeuterna ska kunna arbeta avancerat med både traditionella behandlingar för ansikte och kropp samt erbjuda de senaste behandlingsteknikerna. För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan över tio år ett ISO-certifierat företag.

Vår affärsidé är att kontinuerligt lansera hud- och spaprodukter, att utveckla vår service, sälj- och marknadsföringsmetoder så att vi alltid ligger i spa- och salongsbranschens framkant.

Vår vision är att förverkliga kundernas önskemål om den perfekta spaanläggningen/salongen. KFI Spa Management AB skall med sin kompetens, välutbildade och professionella personal samt vår kundvänlighet och lyhördhet vara det självklara valet när ett företag  väljer koncept och produkter till sin anläggning.

Varumärkesfilosofi - Vi är ett exklusivt hudvårdsföretag som fokuserar på resultat. Den vägledande filosofin ”yttre skönhet, inre hälsa” inspirerar till en känsla av välbefinnande genom kraftfulla och tekniskt avancerade växt- och marinbaserade ingredienser och professionellt designade spatjänster. För att främja en hälsosam livsstil uppmanar vi att dagligen leva efter fyra hörnstenar: hälsosam kost, regelbunden motion, mental avkoppling och vård av ansikte och kropp. Vi strävar efter att föra in en känsla av välbefinnande i människors vardag.

 

VD och kontaktperson är Helena Carlsson.