Nyheter

Totalt 115 poster
Sida 9 av 23
2020-02-12
GLACIAL producerar en av de mest hållbara flaskorna på marknaden. De vill erbjuda ett bättre alternativ till engångsflaskor i plast och har tagit fram denna flaska som inte bara har en elegant och snygg design, utan också hög funktion. Flaskan är i rostfritt stål med dubbelt vakuum som håller kyla i 24 timmar och värme i 12, skruvkorken sluter helt tätt vilket möjliggör att den kan läggas ner i en väska.
2020-01-09
"Den nya svenska ekologiska hudvårdsserien ANDA från Kerstin Florian är lite mer, lite innerligare och desto mer genomtänkt än de produkter och behandlingar vi hitintills varit vana vid. Här är det inte längre bara fokus på det yttre, det handlar även om att vända sig inåt och skapa sitt eget Blissful moment."
2020-01-03
Ge en gåva till din hud med vinter-wellness! Klimat och miljöförhållanden under vintern kan göra huden torr, grå och trött. Ta hjälp av denna dynamiska duo, passar även den känsliga huden, för att återställa din hy och återfå lyster! ANDA Enzyme Serum-Masque exfolierar utan att skrubba. Den är effektfull men ändå mild, då enzymer från superfrukter tar bort yttorrheten och gör hudytan jämn och fin med glow....
2019-12-20
Nu är den här - serumet som gör Clarifying-linjen komplett! Med sina naturliga ingredienser som probiotika, koppar, ekologisk kelp och AHA, är detta det ultimata serumet för kombinerad och fet hy med orenheter och akne.
2019-12-18
Möt din nya ”super hero” inom hudvård! Den naturliga, ekologiska och veganska hudvårdlinjen ANDA kompletteras nu med en riktig ”super-creme”! En näringsrik all-around-kräm som ger långtidsverkande men fjäderlätt fukt, jobbar på att minska rynkdjup, är spänstgivande och stärkande samt gör huden lugn, mjuk och vital.
Totalt 115 poster
Sida 9 av 23