Nyheter

Totalt 114 poster
Sida 8 av 23
2020-02-24
Vi är stolta att meddela att ANDA Coherence Elixir har fått en Beauty Oscar i kategorin Bästa ekologiska ansiktsprodukt 2020 av Skönhetsredaktörerna.se med motiveringen - ”Magiska droppar som stärker och återfuktar hela dagen. En klar favorit i hudvårdsrutinen både kväll som morgon”.
2020-02-20
Vid årsskiftet introducerades Kerstin Florians behandlingskoncept åter igen på Varbergs Kusthotell och nu kan du som gäst få njuta av alla välgörande produkter och få behandling av Varbergs professionella terapeuter. De erbjuder flertalet nyheter på menyn, har delvis byggd om sin spashop som nu är fylld med produkter så du som gäst kan köpa med dig dina favoriter hem. Vi är förstås mycket stolta och glada över samarbetet och här nedan kommer även några ord från deras spachef.
2020-02-17
Swedish Lapland har verkligen blivit ett begrepp i utlandet och antal besökare ökar för varje år. Det är något alldeles speciellt med vår vackra fjällvärld som lockar under årets alla månader och unika årstider. Möjligheterna för företag att etablera sig och utveckla gästupplevelsen är många och det är säkert inte någon som har missat Arctic Bath som har slagit upp sina portar i år. Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att tillsammans med dem utveckla deras spakoncept med ett skräddarsytt utbud av Kerstin Florians produkter och behandlingar.
2020-02-14
Ögonkräm? Ögonmask? Ögonbehandling? JA. Oavsett om den används som daglig crème, mask eller behandling under natten förbättrar den – vid bara en applicering - huden kring ögonen som blir mjuk, återfuktad och får bättre elasticitet. Den ger också långtidsverkande och ökad effekt över tid.
2020-02-12
GLACIAL producerar en av de mest hållbara flaskorna på marknaden. De vill erbjuda ett bättre alternativ till engångsflaskor i plast och har tagit fram denna flaska som inte bara har en elegant och snygg design, utan också hög funktion. Flaskan är i rostfritt stål med dubbelt vakuum som håller kyla i 24 timmar och värme i 12, skruvkorken sluter helt tätt vilket möjliggör att den kan läggas ner i en väska.
Totalt 114 poster
Sida 8 av 23