Nyheter

Totalt 81 poster
Sida 1 av 17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
2020-03-11
Internationella SPA-organisationen (ISPA) har glädjen att meddela att Kerstin Florian är vinnare av ISPA Visionary Award 2020. ISPA kommer att dela ut priset på den 30:e ISPA Conference & Expo på The Gaylord National Resort, National Harbor, MD USA.
2020-03-03
Nu kan du uppleva och boka ansiktsbehandlingen ANDA THE VITAL FACIAL på detta fantastiska spa i Danmark – Alsik Nordic Spa & Wellness. Vi har tränat deras professionella och duktiga terapeuter i ANDA-produkterna och Gua Sha-tekniken. Med de effektiva Gua Sha stenarna förhöjs effekten och upplevelsen av hela behandlingen – gamla traditioner möter ny teknologi. Det är bara att åka dit och njuta av nya behandlingar och detta nybyggda spa som ligger alldeles på gränsen till Tyskland.
2020-02-24
Vi är stolta att meddela att ANDA Coherence Elixir har fått en Beauty Oscar i kategorin Bästa ekologiska ansiktsprodukt 2020 av Skönhetsredaktörerna.se med motiveringen - ”Magiska droppar som stärker och återfuktar hela dagen. En klar favorit i hudvårdsrutinen både kväll som morgon”.
2020-02-20
Vid årsskiftet introducerades Kerstin Florians behandlingskoncept åter igen på Varbergs Kusthotell och nu kan du som gäst få njuta av alla välgörande produkter och få behandling av Varbergs professionella terapeuter. De erbjuder flertalet nyheter på menyn, har delvis byggd om sin spashop som nu är fylld med produkter så du som gäst kan köpa med dig dina favoriter hem. Vi är förstås mycket stolta och glada över samarbetet och här nedan kommer även några ord från deras spachef.
2020-02-17
Swedish Lapland har verkligen blivit ett begrepp i utlandet och antal besökare ökar för varje år. Det är något alldeles speciellt med vår vackra fjällvärld som lockar under årets alla månader och unika årstider. Möjligheterna för företag att etablera sig och utveckla gästupplevelsen är många och det är säkert inte någon som har missat Arctic Bath som har slagit upp sina portar i år. Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att tillsammans med dem utveckla deras spakoncept med ett skräddarsytt utbud av Kerstin Florians produkter och behandlingar.
Totalt 81 poster
Sida 1 av 17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11