Nyheter

Totalt 117 poster
Sida 17 av 24
2016-11-07
Vi utökar våra utbildningar på KFI Spa Management AB och har tagit fram ett behandlingskoncept för dig som är utbildad massör och egenföretagare. Massagekonceptet ger möjlighet att utveckla din verksamhet med ett utbud av högkvalitativa produkter från Kerstin Florian, både till försäljning och behandling, samt kosttillskott från Alpha Plus.
2016-11-01
Vi är mycket glada över att ha landat ett samarbete med Universal Music Sverige. Vi hoppas kunna få sprida vårt fantastiska varumärke vidare till en helt ny bransch och på det sättet nå fler personer med vårt budskap om naturlig hudvård för kropp och ansikte samt vår livsstilsfilosofi inspirerad av de fyra hörnstenarna inom spa & wellness.
2016-10-14
Bakom fyra av sviterna står svenska superstjärnor och världsmedborgare som alla har en förkärlek till Orbaden och Hälsingland - friidrottaren Carolina Klüft, modellen och skådespelerskan Victoria Silvstedt, modeikonen Carita Järvinen och filmstjärnan Peter Stormare. I Victoria Silvstedts rum finns ett extra urval av Kerstin Florian produkter till gästernas förfogande. En ny, vacker spabutik är ett lyft för spa där reception, bokning och försäljning av Kerstin Florian produkter ger gästen en välkomnande och personlig känsla.
2016-08-29
Vårt nya ansiktsserum är här!
2016-08-23
Du hittar oss i monter C:04 på Kistamässan. Fri entre! Vi visar vår nyhet All-Natural Urban Rescue Facial. Dessutom har vi fina erbjudanden, tävlingar och visar produktnyheter. Missa inte det!
Totalt 117 poster
Sida 17 av 24