Alla produkter » ANSIKTE » Peeling
Peeling

Peeling för ansiktet

Det bästa sättet för att få fram lystern i huden är att regelbundet göra ansiktspeeling för att få bort torr hud och få fram hudens mjukhet och lyster. I Kerstin Florians sortiment finns både AHA peeling och lera som arbetar själv på huden och mekanisk peeling som du själv masserar in. En till två gånger i veckan kan du med fördel peela huden.

Ge ditt ansikte nytt liv med vår peeling för ansiktet

Att ge ansiktet rätt omvårdnad är lika viktigt för att upprätthålla en ungdomlig och strålande hud.  Få ny glow med en fint formulerad peeling för ansiktet. Känner du att huden känns grå och matt så rekommenderar vi att du peelar ansiktet 1-2 ggr i veckan, för att bibehålla en frisk och fräsch hudyta. Vi har både en balanserande och återfuktande gel-peeling, snabbverkande peeling-pads för snabb effekt och den välkända Moor Mud-leran som förfinar huden och peelar medan den får ligga på en stund. 

Ansiktspeeling för varje behov: Gel, pads eller Moor Mud

Vår sortiment av ansiktspeeling passar alla hudtyper och behov. För en balanserande och återfuktande upplevelse rekommenderar vi vår gel-peeling. Den lämnar din hud frisk och återfuktad samtidigt som den tar bort döda hudceller.
För den som söker en snabb och effektiv lösning har vi våra peeling-pads. Dessa pads är perfekta för dig som vill uppleva en omedelbar förbättring av hudstrukturen – idealiskt när tiden är knapp.

Slutligen har vi vår välkända Moor Mud-lera, en naturlig ingrediens som förfinar huden och ger en djupverkande peeling medan den får ligga på huden. Den här unika leran är känd för sina fantastiska egenskaper och är ett måste i din skönhetsrutin.

Unna Dig Det Bästa för Din Hud

Så om du längtar efter en silkeslen hud och en strålande glöd, är det dags att inkludera våra bodyscrubs och ansiktspeeling i din skönhetsrutin. Oavsett om du föredrar kraftfull exfoliering eller en mildare behandling har vi det perfekta alternativet för dig. Ge din hud kärlek och upplev skillnaden redan idag!