Alla produkter » KROPP » Skrubb & peeling
Bodyscrub

Bodyscrub

Har du kämpat med torr och fnasig hud? Vi har lösningen för dig – våra exklusiva bodyscrubs är det perfekta sättet att återställa din huds naturliga lyster. En regelbunden användning av våra skrubbprodukter kommer att avlägsna torr och gammal hud, vilket ger plats åt en ny och fräsch hudyta.

Har du torr och fnasig hud? Då är det dags att skrubba kroppen!  

Bästa sättet att bibehålla en fin lyster i huden är att skrubba kroppen en gång i veckan. Då får man bort torr, gammal hud och får fram en ny och fräsch hudyta. Vi har ett urval av skrubb att välja mellan, en något kraftfullare med kombinationen salt + aromaolja och en något mildare i krämform. 

Välj Din Perfekta Bodyscrub: Salt + Aromaolja eller Krämform

Vi erbjuder två fantastiska alternativ för att möta dina unika behov. För dem som föredrar en kraftfullare exfoliering rekommenderar vi vår bodyscrub med kombinationen av salt och aromaolja. Denna formula avlägsnar effektivt döda hudceller samtidigt som den lämnar din hud silkeslen och doftande.

För en något mildare, men lika effektiv upplevelse, har vi vår bodyscrub i krämform. Den är skonsam mot huden samtidigt som den ger en djupgående rengöring och återfuktning. Oavsett vilken variant du väljer kommer din hud att tacka dig med en strålande glöd.