KIT: Mini Spa

Storlek 1 kit
Skapa ditt mini spa med denna kur för både ansikte och kropp. Ge dig själv lite egen-tid med att skapa en spastund hemma. Tänd gärna ett aromaljus i badrummet för extra avslappnande effekt. Börja med kroppen och ta sedan hand om ansiktet.
Läs mer
525,00 Kr Ord. Pris (775,00 Kr)
Lagerstatus: I lager

Produktinformation

Skapa ditt mini spa med denna kur för både ansikte och kropp. 

Kitet innehåller:

  • Rejuvenating Cleansing Gel, 20 ml
  • Rejuvenating Spirulina Masque, 20 ml
  • ANDA Vital Eye Crème, 2 ml
  • ANDA Super Nutrient Balm, 2 g
  • Chamomile Shower/Bath Gel, 30 ml
  • Satin Lotion, 30 ml
  • Turkish Body Scrub, 30 g

 

LÄS HELA KUREN »

Begränsat antal!

ANVÄNDNING

Ge dig själv lite egen-tid med att skapa en spastund hemma. Tänd gärna ett aromaljus i badrummet för extra avslappnande effekt. Börja med kroppen och ta sedan hand om ansiktet. KROPP: Duscha och rengör kroppen med den härligt löddrande Chamomile Shower/Bath Gel, stäng av duschen, klappa huden lite torr och skrubba nu kroppen nerifrån och upp med Turkish Body Scrub som tar bort torr hud och mjukgör med eukalyptusolja. Skrubben lyfter fram hudens lyster och gör den mjuk och smidig. Skrubba extra på torra delar som fötter. Sätt på duschen igen och skölj av. Klappa huden torr och återfukta med Satin Lotion som återställer hudens fuktbalans med sheasmör, jojoba, aloe vera och E-vitamin. Sätt på dig en mjuk och ren badrock.

ANSIKTE: Rengör med den återfuktande Rejuvenating Cleansing Gel, arbeta upp ett härligt lödder med lite vatten i händerna, massera in, skölj. Lägg den näringsrika ansiktsmasken Rejuvenating Spirulina Masque, med fördel kan du lägga den även ner på hals och dekolletage, undvik att komma för nära ögonen. Med alger, mineraler och vitaminer är ansiktsmasken en riktig boost för huden som får ett frisk och hälsosamt utseende. Låt den få verka 15 min. under tiden som du sätter/ dig bekvämt och sluter ögonen en stund, mediterar eller lyssnar på avslappnande musik. Skölj av eller använd en varm, fuktig kompress eller svampar för att ta bort masken. Återfukta ansikte, hals och dekolletage med ANDA Super Nutrient Balm, ett pressat serum som smälter in i huden och ger fantastisk lyster. Värm en liten mängd mellan fingrarna och applicera. Sedan applicera ANDA Vital Eye Crème, en underbar ögoncreme med mjukgörande, näringsrika, högpresterande och växtbaserade ingredienser som ger fukt och elasticitet, lyfter den fina men rynk-benägna huden runt ögonen.

INGREDIENSER

Se respektive produkt.

Omdöme