2022-02-17

Vi övergår till ekovänliga tuber av sockerrör!

Som en del av vårt arbete inom hållbarhet och miljö övergår vi till att producera alla våra tuber av ekovänligt plastmaterial bestående av biobaserat sockerrör.

Av sockerrör görs det gröna alternativet av Polyeten som har samma struktur som traditionell Polyeten (PE-plast). Vid odling av dessa sockerrör absorberas CO2 från atmosfären och för varje kg grön plast som produceras, absorberas 3,09 kg CO2 från luften. Förpackningarna är 100% återvinningsbara.

Först ut att få de nya förpackningarna är ANDA Super Crème, ANDA Hybrid Cleanser, Rejuvenating Spirulina Masque och Rehydrating Algae Gel Masque

De två förstnämnda får, i samband med den nya tuben, även större storlek. Innehållet har ökat till 80 ml från tidigare 60 ml. Det är en rimligare storlek på rengöring, som det generellt går åt mer av i användning. Samma gäller för Super Crème som med 80 ml ger bättre möjlighet att använda som en närande, återfuktande ansiktsmask ett par gånger i veckan utöver det dagliga återfuktandet. Priset per ml är samma som tidigare.

Våra senaste tillskott med den nya förpackningen är Clarifying Enzyme Exfoliating Scrub och Chamomile Body Scrub.