• Naturlig kroppsolja i sprayform.

Chamomile Body Spray

Storlek 30 ml
En helt naturlig sprej med torrolja som återfuktar och gör huden silkeslen med vacker lyster medan aromterapi med kamomill lugnar och fräschar upp.
Läs mer
149,00 Kr
Lagerstatus: I lager

Produktinformation

En helt naturlig sprej med torrolja som återfuktar och gör huden silkeslen med vacker lyster medan aromterapi med kamomill lugnar och fräschar upp. Den perfekta misten när du snabbt vill återfukta huden och slappna av med hjälp av lugnande aromterapi. Använd den som lätt återfuktning efter duschen, för att ge extra lyster åt huden på axlar och ben eller som en sista mjukgörande behandling efter peeling.

FÖRDELAR:

  • Naturlig sammansättning med naturlig doft
  • Den praktiska sprejen återfuktar även områden som är svåra att nå, t.ex. rygg och skulderblad.
  • Vegansk

 

HUVUDINGREDIENSER:

Blandning med romersk kamomill, kryddnejlika, citron, cederträ och eucalyptus En skräddarsydd blandning av naturliga ingredienser som fräschar upp, lindrar och balanserar samtidigt som den skapar en underbar känsla av lugn och balans.

Fröolja från ängskrasse Tas lätt upp av huden där den håller kvar fukt samtidigt som koncentrerade antioxidanter hjälper till att skydda och ge nytt liv åt torr eller skadad hud.

Färgtistelfröolja Innehåller höga halter av linolsyra (75 %), en omega-6-fettsyra som hjälper till att stärka huden och ge den en bättre struktur. De smörjande och återfuktande egenskaperna hjälper huden att hålla kvar vatten så att den blir mer elastisk och får en frisk lyster.

ANVÄNDNING

Spreja på fuktig hud direkt efter badet eller duschen, eller direkt på torr hud som behöver återfuktas. Om du vill kan misten också masseras in helt lätt i huden.

INGREDIENSER

ISOAMYLLAURAT, TRIGLYCERIDER AV KAPRIN- OCH KAPRYLSYRA, FRÖOLJA AV ÄNGSKRASSE (LIMNANTHES ALBA), C15-19 ALKAN*, KOKOSKAPRYLAT/-KAPRAT, FRÖOLJA AV FÄRGTISTEL (CARTHAMUS TINCTORIUS), DOFTÄMNE/PARFYM**, TOKOFERYLACETAT, LINALOOL, EUGENOL, LIMONEN, KUMARIN, BENSYLSALICYLAT, CINNAMAL, CITRONELLOL.

*EKOLOGISK INGREDIENS (CERTIFIERAD ENLIGT ECOCERT OCH/ELLER COSMOS).
**PARFYM MED NATURLIGA DOFTER, TILLVERKAD AV NATURLIGA INGREDIENSER (ROMERSK KAMOMILL, KRYDDNEJLIKA, CITRON, CEDERTRÄ OCH EUCALYPTUS).

Omdöme

etms
Kod från Captcha-bild: