2019-02-20

Kerstin Florian lanserar en naturlig, vegansk, ekologisk och återvinningsbar hudvårdslinje!

Efter fyrtio år som föregångare inom spaindustrin lanserar nu Kerstin Florian International ANDA, en specifikt framtagen linje med naturliga, veganska och ekologiska ingredienser som fokuserar både på hudens och själens vitalitet och livskraft. ANDA – i betydelsen andetag – representerar mer än bara en hudvårdsrutin. Det är Kerstin Florians dotter Charlene ’s passionerade projekt som nu slutförs och denna kollektion omfamnar och hyllar hennes hängivenhet för wellness, naturliga ingredienser, positivitet och kärleksfull egenvård i form av ultraeffektiva produkter och ritualer.

Produkterna är formulerade med effektiva ingredienser från land och hav, specifikt utvalda för sina unika näringsprofiler. ANDA är holistiskt livgivande för huden och linjen är rik på vitala näringsämnen som erbjuder kliniskt testade och transformerande resultat för att inte bara förbättra hudytan utan även hudhälsan. Designad för multi-användning ger våra produkter den perfekta balansen av form och funktion och kan användas tillsammans för att ge unika och skräddarsydda fördelar. Linjens centrala produkt, Coherence Elixir, erbjuder inte bara hudförbättrande fördelar utan förhöjer, med sin cellulära struktur, effekten av de andra produkterna när de används tillsammans.

Lanseringen av ANDA startar upp med tre produkter: Coherence Elixir, Vitalessence Serum-Oil och Super Nutrient Balm och de kommer under året att följas upp av ytterligare några. Som en del av linjens mantra “bra för huden och bra för jorden” tillverkas produkterna av hållbart material och med hållbara produktionsprocesser samt återvinningsbara och noga utvalda förpackningar. En del av försäljningsvinsten doneras till WeForest som är en global organisation som arbetar för renare vatten, luft och jord genom deras mål att plantera 175 biljoner träd före 2030.

-”Denna linje är gjord för att förmedlas vidare. Den är en väg till wellness och kärleksfull egenvård som Charlene kämpade för. Jag är mycket glad och ödmjuk att nu, som en hyllning till henne, få presentera ANDA för er.” Kerstin Florian

 

Läs mer om ANDA »