Kerstin Florian - Svensk hudvård - Naturliga ingredienser. Avancerade formuleringar. Fantastiska resultat

Kerstin Florian

Kerstin Florian har alltid varit sin vision trogen att skapa ”välmående för världen”. Hennes bakgrund är verkligen en sann och inspirerande historia om kraften att nå välmående och skönhet genom att leva ett spaliv.

Genom sin uppväxt i Sverige såg och förstod Kerstin vikten av de band som finns mellan kropp och själ, goda energier och hälsa, vår jord och välmående som hon alla förknippar med naturen, där allt har sitt ursprung.

För att dela sin dedikation till en hälsosam livsstil och en välmående hud har Kerstin sedan starten kombinerat det bästa från naturen, inspirerats av den anrika spatraditionen samt använt sig av den senaste teknologin och moderna innovationer i sina produkter.

Det var 1978 som Kerstin startade upp sin verksamhet med produkter och behandlingar på Surf & Sand Hotel på Laguna Beach i Kalifornien. Läs mer om Kerstins resa här.

PRODUKTERNA

Naturliga ingredienser. Avancerade formuleringar. Fantastiska resultat

Med en holistisk väg till välmående kombinerar Kerstin Florians produkter och behandlingar spaterapier och naturens hälsobringande resurser, inspirerade av att yttre skönhet är en reflektion av inre hälsa. Läs mer »


 

 - - -

"Jag kan knappt hitta orden för att beskriva hur stor min beundran för Kerstin Florian är! Inte bara för det affärsmässiga, nej kanske minst det. Det jag inspireras av är hennes dedikation, övertygelse och inställning till spa och wellness. Allt hon gett mig och alla andra som prövat en spabehandling eller någon av hennes produkter."

- - -

Bloggare Heidi Rovén, www.spabanken.se