Vi är distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige

Kerstin Florian

Vi är tillverkare av produkter för kropp och ansikte, skapar och utvecklar behandlingar och spakoncept för global distribution. Vi vänder oss till dagspa, resort, spahotell, wellness och fitness anläggningar. Kerstin Florian International grundades i USA 1978 av svenskfödda Kerstin Florian och är idag ett av de mest välrenommerade hudvårdsmärkena i spaindustrin. Kerstin Florians spakoncept bygger på gedigen expertis i naturliga ingredienser och naturens välgörande resurser som mineralvatten, lera, alger, botaniska extrakt och essentiella oljor samt är inspirerad av den anrika spatraditionen. Vi finns idag representerade på några av de mest exklusiva hotell och spa världen över.

Vårt team i Sverige och i USA har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen där vi har arbetat med rådgivning/spautveckling och hjälpt ett stort antal spaanläggningar komma i gång med sin verksamhet för att kunna driva den lönsamt och framgångsrikt. Vår affärsskola och utbildningsprogram har mycket gott renommé och vår personal är professionell med bred kunskap i branschen. Vår framgång bygger bland annat på att vi skräddarsyr för varje anläggning vi startar samarbete med, för att tillsammans kunna erbjuda den ultimata spaupplevelsen för gästen. I Kerstin Florians utbud finns flertalet produktlinjer för att kunna skapa unika upplevelser och resultat, möjliggör för terapeuter att kunna arbeta avancerat med både traditionella behandlingar för ansikte och kropp samt erbjuda de senaste behandlingsteknikerna. För oss är miljö- och kvalitetsarbete mycket viktigt och genomsyrar hela vår verksamhet. Vi är sedan många år ett ISO-certifierat företag både med kvalité och miljö.

Vår affärsidé är att kontinuerligt lansera hud- och spaprodukter, att utveckla vår service, sälj- och marknadsföringsmetoder så att vi alltid ligger i branschens framkant.

Vår vision är att förverkliga kundernas önskemål om den perfekta spaanläggningen/salongen. Kerstin Florian skall med sin kompetens, välutbildade och professionella personal samt vår kundvänlighet och lyhördhet vara det självklara valet när ett företag väljer koncept, behandlingar och produkter till sin anläggning.

 

VD och kontaktperson är Helena Carlsson.


Märkets grundare - Kerstin Florian

Hon har alltid varit sin vision trogen att skapa ”välmående för världen”. Hennes bakgrund är verkligen en sann och inspirerande historia om kraften att nå välmående och skönhet genom att leva ett spaliv.

Genom sin uppväxt i Sverige såg och förstod Kerstin vikten av de band som finns mellan kropp och själ, goda energier och hälsa, vår jord och välmående som hon alla förknippar med naturen, där allt har sitt ursprung.

För att dela sin dedikation till en hälsosam livsstil och en välmående hud har Kerstin sedan starten kombinerat det bästa från naturen, inspirerats av den anrika spatraditionen samt använt sig av den senaste teknologin och moderna innovationer i sina produkter.

Det var 1978 som Kerstin startade upp sin verksamhet med produkter och behandlingar på Surf & Sand Hotel på Laguna Beach i Kalifornien. Läs mer om Kerstins resa här.

PRODUKTERNA

Naturliga ingredienser. Avancerade formuleringar. Fantastiska resultat

Med en holistisk väg till välmående kombinerar Kerstin Florian produkter och behandlingar med anrika spaterapier och naturens hälsobringande resurser, inspirerade av att yttre skönhet är en reflektion av inre hälsa. Läs mer »

ISPA 2020 Visionary Award

”Kerstin har satt standarden för innovation och vision i spaindustrin, ” säger ISPA President Lynne McNees. ”Denna utmärkelse är ett bevis på den dedikation och passion hon har uppvisat under sin karriär och vi är ärade att hon än idag är en del av ISPA-organisationen.”

Läs mer om utmärkelsen »

Se video som visades under utmärkelseceremonin »

 

Industry Icon of the Year 2018
Women in Wellness Awards by American Spa

"Denna utmärkelse hedrar en kvinnlig ledare som arbetat länge inom spa eller tillverkning som ser potentialen i vår industri och som har influerat den till tillväxt och framgång."

 

Woman of the Year 2004
Damernas Värld Magazine

"Kaxiga moderna, mäktiga och svängiga. Här är kvinnorna som genom mod och skarpsynthet har berört och engagerat oss under det gånga året. Möt årets kvinnor 2004."

Kerstin Florian blev utsedd till "Årets skönaste" i Damernas Världs utmärkelser av Årets kvinnor 2004.


 

 - - -

"Jag kan knappt hitta orden för att beskriva hur stor min beundran för Kerstin Florian är! Inte bara för det affärsmässiga, nej kanske minst det. Det jag inspireras av är hennes dedikation, övertygelse och inställning till spa och wellness. Allt hon gett mig och alla andra som prövat en spabehandling eller någon av hennes produkter."

- - -

Bloggare Heidi Rovén, www.spabanken.se