Alla produkter » BEHOV » Anti-aging
Anti-aging

Anti-aging kräm

En hud som börjar tappa spänst och elasticitet behöver lite extra anti-aging ingredienser som hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Förutom bra dag- och nattkräm som verkar över tid är det också viktigt att investera i bra extrakt och anti-aging serum som gör det där lilla extra för huden. Tänk också på att ha en rengöring och ansiktsvatten som inte torkar ut huden för mycket. Se över vårt sortiment och utbud för den anti-aging produkt som passar just dig.

Totalt 27 poster
Sida 1 av 3
1 2 3

Anti-aging serum

Med avancerade serum och extrakt kan du få hjälp med specifika hudtillstånd som känslighet, torrhet, åldrad hud och pigmentering. De är resultatinriktade och formulerade med speciellt utvalda ingredienser för att synligt och snabbt förbättra hudytan. Anti-aging serum arbetar på hudens spänst, har ingredienser som bygger upp, återfuktar huden på djupet, ger näring och lyster. 

Varför Anti-aging? 

Att hantera ålderstecken är en oro för många, och anti-aging produkter har blivit en viktig del av daglig hudvård. Kerstin Florians anti-aging produkter är utformade för att bekämpa fina linjer, rynkor och andra ålderstecken, vlket ger dig en ungdomlig glöd. 

Välj rätt anti-age kräm: 

När du letar efter en effektiv anti-age kräm är det viktigt att överväga din hudtyp och eventuella specifika behov. Behöver du hjälp är du välkommen att kontakta oss eller någon av våra återförsäljare.

Vanliga frågor om Anti-aging:


1. När bör jag börja använda anti-aging produkter? 

Det är aldrig för tidigt att börja förebygga ålderstecken. Många experter rekommenderar att du börjar använda anti-aging produkter i din tidiga 30-årsålder för att förebygga fina linjer och rynkor.

2. Kan anti aging produkter användas på känslig hud? 

Ja, det finns många anti-aging produkter som är formulerade speciellt för känslig hud. Kolla in Rescue Creme, BerryPlus Repair Serum eller Vitalessence Serum-Oil.

3. Hur lång tid tar det innan jag ser resultat? 

Resultaten varierar från person till person, men med regelbunden användning kan du förvänta dig att se förbättringar inom några veckor till månader.

4. Hur vet jag vilken hudvårdsrutin jag ska använda?


Kontakta oss eller någon av våra återförsäljare för att få hjälp med en komplett hudvårdsrutin som innehåller även anti-aging. 

 

Varför Kerstin Florian? 

På Kerstin Florian är det viktigt att produkterna innehåller naturliga ingredienser och avancerade formuleringar för att nå fantastiska resultat. Produkterna är noggrant formulerade för att ge huden en optimal hudhälsa

Är era anti-aging produkter allergivänliga? 

Människor idag är allergiska mot många olika saker, det den ena tål tål inte den andra. Vi har alltid fullständiga innehållsförteckningar så att du kan se vad våra anti-aging krämer och anti aging serum innehåller. Är det något särkilt du inte tål hjälper vi eller din hudterapeut dig gärna att hitta rätt.