Läs mer om varför några av våra återförsäljare valt att arbeta med Kerstin Florians produkter och koncept och hur de upplever vårt samarbete.


 

Sturebadet

Varför har ni valt att arbeta med hudvårdsmärket och spakonceptet Kerstin Florian?
Kerstin Florian är ett av de få märkena på marknaden som tar lika stort hänsyn till vår jord och det sociala ansvaret företag har som till huden produkterna skall vårda. Kerstin Florians produkter gör på riktigt att huden vårdas, förstärks och ger ett friskt, vitalt utseende.

Vilka produkter är era storsäljare?
Chamomile Shower/Bath Gel och Correcting Multi-Vitamin Day Crème är våra bäst säljande produkter.

Vilken behandling ur Kerstin Florians utbud tycker du är speciellt härlig?
Sturebadets Harmonisk Ansiktsbehandling där vi använder Kerstin Florians nya ANDA-produkter är helt klart en favorit. Samtidigt som behandlingen av huden ger väldigt fina resultat ger behandlingen en mental avkoppling i form av de meditativa inslagen under behandlingen. Helt klart en unik upplevelse.

Vad är bäst med den support ni får av KFI Spa Management?
Som vd för Sturebadet är det helt klart tryggheten i kunskapsnivån inom spa och produkter som Kerstin Florian har och alltid delger alla sina kunder. Att få tillgång till en sådan expertis hos en leverantör är ovärderlig.

Sunniva Fallan Röd, vd
Sturebadet City, Stockholm

Varför har ni valt att arbeta med hudvårdsmärket och spakonceptet Kerstin Florian?
Framförallt så ville vi ha ett premiummärke som står för kvalitet och en lite lyxigare känsla. Detta tillsammans med att KFI hjälpte till och tog ett stort ansvar från dag ett med spaprojektet både vad gäller bygg och koncept. Utan KFI hade inte vårt fantastiska Spa blivit vad det blev.

Vilka produkter är era storsäljare?
Fuß BalmMineral Wellenss SoakGinger Bath & Body Oil24-Hour Moisture Crème och Correcting Rescue Cremé.

Vilken behandling ur Kerstin Florians utbud tycker du är speciellt härlig?
Vi är supernöjda med vårt behandlinskoncept ”Boka Tid” som KFI har skapat till oss. Terapeuten får då möjlighet att skräddarsy en behandling utifrån gästens önskemål och behov. Terapeuten kan lägga in moment från t.ex. en avslappnande Lavendel Dream, muskelavslappnande lerinpackning eller utrensande detox-behandling. Detta koncept gör det även lättare att arbeta med försäljning.

Vad är bäst med den support ni får av KFI Spa Management?
Det är ungefär som att ha en anställd på 20% hos oss. Vi får så mycket mer hjälp än enbart med produkter och behandlingar. Det är guld värt!

Hans Edberg, ägare & Frida Wahlman, spachef
Hooks Herrgård, Hok

Hooks Herrgård


Sturebadet Marina Tower

Vad är enligt er den största fördelen med att arbeta med Kerstin Florians produkter och spakoncept?
Helheten med ett brett utbud av produkter för både kropp/ansikte i såväl butik som behandling.

Skönt att jobba med endast ETT märke och känna att det fyller våra behov. En gedigen utbildningsplan med proffsiga och genuint intresserade spa-rådgivare.

Vad får ni för reaktioner från era gäster gällande produkterna och behandlingarna?
Bara positiva, många upplever märket som lyxigt, doftar härligt och är väldigt förknippat med SPA. Alla våra behandlingar håller en hög lägsta nivå och de allra flesta är mycket nöjda efter sitt besök.

Vilken behandling ur Kerstin Florians utbud fungerar särskilt bra hos er?
Vår hamam-behandling är ju lite av vår signatur-behandling och är otroligt uppskattad. Men även vår duo-behandling är populär, då vi är belägna på ett hotell Elite Hotel Marina Tower så är det många par som besöker oss.

Vad uppskattar ni mest med den support ni får av KFI Spa Management?
Alltid snabb service och återkoppling, en vilja att alltid försöka hjälpa till och lösa ev. problem.

Sofie Glad, vd
Sturebadet Marina Tower, Stockholm

Varför har ni valt att arbeta med hudvårdsmärket och spakonceptet Kerstin Florian?
Några anledningar är att KF produkter och koncept ser till människan som helhet. Behandlingarna känns kompletta och produkterna innehåller fina ingredienser. Att grundaren är svensk känns extra roligt.

Vilka produkter är era storsäljare?
Några produkter som vi gillar extra mycket och som passar nästan alla är: Satin Lotion, Fuß Balm, Ginger Bath & Body Oil och Mineral Wellness Soak.

Vilken behandling ur Kerstin Florians utbud tycker du är speciellt härlig?
Lavendel Dream är uppskattad och underbar behandling där man blir omhändertagen från topp till tå. Den perfekta behandlingen när man behöver komma ner i varv. Den varma lavendeloljan och de varma stenarna får kroppen att slappna av.

Vad är bäst med den support ni får av KFI Spa Management?
Alltid hög och på topp, har aldrig under dessa år vi samarbetet blivit besviken. En enorm generositet, professionalitet och otroligt måna om att vårt företag ska genera en bra omsättning. Hjälper till med allt från marknadsföring, personligt stöd, säljtävling och utveckling.

Linda Wennström, spachef & Terapeuter
IKSU Spa, Umeå

IKSU Spa


Varbergs Kusthotell

Vad var det som gjorde att ni valde att arbeta med Kerstin Florians produkter och spakoncept?
Till vårt Thalassospa-koncept så passar Kerstin Florians produkter och spakoncept väldigt bra. Vi vill arbeta med produkter som innehåller många ingredienser från havet och det finns det hos Kerstin Florian samt att konceptet som bygger på de fyra hörnstenarna passar vårt spa och miljö väldigt bra.

Vilken behandling ur Kerstin Florians utbud fungerar särskilt bra hos er?
På Varbergs Kusthotell arbetar vi med boka tid-konceptet som passar oss mycket bra. Gästerna och terapeuterna får tillsammans skräddarsy hur behandlingen ska vara utefter gästens behov och terapeutens kunskap. Detta gör att vi har väldigt nöja gäster. I dessa behandlingar så skräddarsyr vi med flera av Kerstin Florians behandlingar så som bambumassage, mindfulness massage, ansiktsvård, body scub, inpackning m.fl.

Vad uppskattar ni mest med den support ni får av KFI Spa Management?
Supporten från KFI Spa Managements personal är alltid fylld med kunskap, glädje och nytänk. Det gör att vi tillsammans kan utveckla vårt spa, våra terapeuter och få nöjda gäster.

Christina Hägerhäll, spachef
Varbergs Kusthotell, Varberg

I processen med att välja märke som vi önskade till våra behandlingar letade vi efter ett företag som kunde leverera en helhetslösning: hög kvalité på produkter, exklusiva behandlingar och grundlig träning. Inför detta besökte vi ett flertal fantastiska spa i Skandinavien och baserat på personlig erfarenhet och rekommendationer vi fick från andra spa kom vi fram till att Kerstin Florian är en ”perfect match” för oss. Vi blev väldigt glada när de också ville samarbeta med oss.

Súsanna í Stórustovu, Wellness Manager
Hotel Føroyar, Färöarna

Hotel Føroyar


Är du intresserad av att arbeta med Kerstin Florians produkter och koncept? Läs mer här »