• Ansiktsmask med spirulina & klorella.

Rejuvenating Spirulina Masque

Storlek 80 ml
Kraftfulla antioxidanter, vitaminer, mineraler, protein, chlorella-, laminaria- och spirulinaalg gör denna näringsrika och stimulerande mask till den ultimata ”boosten” för glåmig hy.
Läs mer
  • Förpackning av biobaserat sockerrör
  • Vegansk
  • Prisvinnare!
669,00 Kr
Lagerstatus: I lager

Produktinformation

ANVÄNDNING

Applicera på rengjort ansikte och hals, undvik huden runt ögonen. Låt verka 15 minuter. Avlägsna med en fuktig varm kompress. Används en till två gånger i veckan.

Se Youtube-klipp om denna produkt »

INGREDIENSER

WATER (AQUA), GLYCERIN, SPIRULINA, KAOLIN, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, FUCUS VESICULOSUS, LAMINARIA DIGITATA POWDER, ALGIN, MACROCYSTIS PYRIFERA EXTRACT, MIMOSA TENUIFLORA BARK EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, DEHYDROXANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, SODIUM SALICYLATE.

OBS! Vi reserverar oss för att vissa förändringar i ingredienslistan kan förekomma. För korrekt, uppdaterad information se ingredienslistan på produkten.

Förpackning: Biobaserat sockerrör (Grön) Polyeten

Omdöme

Lite besviken
För ett tag sedan var jag på ett SPA där de använde just K.FLORIAN-produkter.Jag blev så nöjd o förälskad i produkterna o fick nedskrivet vad som användes i mitt ansikte.B.l.a Soirulina masken….Äntligen hade jag råd att köpa den med påsk-rabatten och har precis nu satt den på mitt ansikte….Men så besviken-känner inte igen varken lukten eller konsistens på denna ….känns inte alls som den masken från Soa:et !!!!.luktar helt annorlunda….inte fräscht o rent som på SPA….undrar så hur det kunde bli så fel😒😒😒😒
Butikens svar:
Tack för ditt omdöme och att du tog dig tid att beskriva din upplevelse! Rejuvenating Spirulina Masque är mycket rik på alger med en tydlig doft av just detta vilket gör att om man har fått den i en behandling så känner man sedan igen den. Då du beskriver att den hade en annan doft på spa kan bero på att de blandat den med någon av våra andra masker för en mer skräddarsydd effekt, då blir också doften lite annorlunda. Effekten av Spirulina Masque är fantastisk med mycket näring som gör huden frisk och fräsch med en fin lyster. Om du vill ha en ansiktsmask innehållande alger men är nästintill doftfri rekommenderar vi att du testar Rehydrating Algae Gel Masque. Tveka inte att höra av dig till oss om du har fler frågor eller önskar rekommendationer.
Lena
2023-04-13 21:14:23