2013-09-06

Kerstin Florian introducerar en ny linje med kroppsprodukter som ger omedelbara och målinriktade resultat. Correcting Body Care kombinerar vad du tycker om hos Correcting Skincare och applicerar samma fokuserade lösningar men för kroppen. Det är tekniskt avancerade produkter med kliniskt testade ingredienser som tillsammans med effektiva växter skapar produkter och behandlingar som bleker, ger spänst och är sammandragande. Det är föryngrande produkter för hela kroppen som ger en hudyta med vacker lyster.

Serien består av fyra stycken produkter som alla strävar efter att ge en fokuserad lösning för kroppen:

-          Multi-Vitamin Firming Crème

En högpresterande behandlingscreme med ingredienser som hjälper till att minimera ålderstecken. Här används väl beprövade växter och fruktsyror som ljusar upp. Alger ger näring, tonar och ger spänst. Sheasmör och eteriska oljor återfuktar och vitaminer samt antioxidanter ger näring och skydd. Återfå hudens hälsosamma lyster.

-          Intensive Slimming Serum

Ett kraftfullt serum med bevisat slimmande ämnen. Här kombinerat med växtbaserade extrakt som ger spänst, minimerar uppkomsten av celluliter och aktiverar lipolysfunktionen för att reducera fettvävnad. Detta koncentrerade kroppsserum ger direkt effekt på hudens elasticitet och förfinar synbart hudytan samt ger en slätare siluett.

-          Brightening Body Scrub

Få en ljusare, jämnare och mjukare hudyta med denna kroppspeeling. Med exfolierande bambu, jojobakorn och stimulerande fruktenzymer poleras och förfinas huden. Mjukgörande ämnen återfuktar och skyddar. Denna peeling ger omedelbar effekt då den förnyar, ljusar upp och mjukgör.

-          Brightening Body Peel

Upplev ett direkt och synligt resultat på kroppen vid användning av Body Peel-kompresser. Ett flertal fruktsyror och växtenzymer förfinar hudens yta och ger ett mjukare, ljusare och friskare utseende. De praktiska, fuktiga kompresserna gör det enkelt att snabbt ge huden en professionell lyster.