2020-03-03

Nu kan du uppleva och boka ansiktsbehandlingen ANDA THE VITAL FACIAL på detta fantastiska spa i Danmark – Alsik Nordic Spa & Wellness. Vi har tränat deras professionella och duktiga terapeuter i ANDA-produkterna och Gua Sha-tekniken. Med de effektiva Gua Sha stenarna förhöjs effekten och upplevelsen av hela behandlingen – gamla traditioner möter ny teknologi. Det är bara att åka dit och njuta av nya behandlingar och detta nybyggda spa som ligger alldeles på gränsen till Tyskland.

Alsik

Alsik är Danmarks nybyggda och mycket fashionabla lyxhotell i hjärtat av Sønderborg. Det utmärks av smakfull nordisk design byggt med naturmaterial, hotellet är del av den omtalade arkitekten Frank Gehrys plan för Sønderborgs strandpromenad. De erbjuder ultramoderna rum och sviter som har utsikt både över staden och ett av de vackraste fjordlandskapen i Danmark. En värld full av upplevelser i en avslappnad miljö väntar dig på hotellet.

Utforska Alsik Nordic Spa & Wellness, det största i Danmark med fler än 60 olika spa- och wellnessupplevelser på en 4 500 kvm stor yta, fördelade på fyra våningar. Skäm också bort dina sinnen med en kulinarisk upplevelse på någon av Alsiks tre restauranger, som drivs av topp kocken Jesper Koch.

”Alsik Nordisk Spa & Wellness åbnede i 2019 og efter en naturlig periode hvor man skal finde sig tilrette i markedet og få erfaring med området og vores gæster, er tiden nu inde til næste step. Den holistiske tilgang til vores gæster - at gøre sig umage og at dele ud af vores viden har altid ligget mit hjerte nært - derfor var det også en naturlig beslutning at tage ANDA behandlingen ind da den passer til vores spa værdier, og på bedste vis blander traditioner og nytænkning ind for at opnå de bedste resultater – vi glæder os, og ikke mindst til det professionelle samarbejde med Kerstin Florian”.

/ Gitte Hvidtfeldt, Spa Manager på Alsik

www.alsik-hotel.com