2020-01-03

FÖRNYA TORR VINTERHUD

Klimat och miljöförhållanden under vintern kan göra huden torr, grå och trött. Ta hjälp av denna dynamiska duo, passar även den känsliga huden, för att återställa din hy och återfå lyster! ANDA Enzyme Serum-Masque exfolierar utan att skubba. Den är effektfull men ändå mild, då enzymer från superfrukter tar bort yttorrheten och gör hudytan jämn och fin med glow.

NYHET! ANDA Super Crème kombinerar kaviarlime, alfalfa och mikroalger för att riktigt omsluta huden med fukt och gör huden lugn, mjuk och förfinad. Lägg båda i lager på rengjort ansikte och låt verka under natten – vakna med en mjuk, len hud med jämnare yta och färg.


VACKER HUDYTA MED FJÄDERLÄTT KÄNSLA

Få en jämn och snygg finish med Kerstin Florian Beauty! Efter återfuktande crème applicera Luminizing CC Crème eller Skin Renewing Foundation som kommer slutföra det du påbörjat med din hudvård.

De veganska produkterna är fyllda med hälsosamma växter som kinesisk snösvamp och persiskt silkesträd. De är föryngrande, ger en återfuktande och hållbar täckning
eller färgkorrigering och ger en snygg finish. Det gäller även för Brightening Concealer som läggs under ögonen (först en ögoncreme). Den ger bra täckning på ojämn färg och mörka ringar samt förbättrar puffighet när den används över tid.


HÄRLIG SPAUPPLEVELSE HEMMA

Fyll på med näringsämnen med hjälp av denna gör-det-själv-upplevelse! Här kommer två av Kerstins favoriter: Mineral Wellness Soak with Eucalyptus och Organic Ginger Bath & Body Oil. Ett varmt bad sätter fart på cirkulationen och är underbart när det är kallt och ruggigt ute. Den ekologiska oljan med ingefära återfuktar och mjukgör, badet med eukalyptus öppnar upp luftvägarna och känns skönt att andas in, mineralerna är bra för trötta muskler och leder. Det blir både en sinnlig och hälsosam upplevelse där du känner skillnad bara efter ett bad.