2019-07-01

Den naturliga, ekologiska och veganska produktlinjen ANDA utökas med två nya accessoarer - ANDA Sibin Bian Facial Roller & Gua Sha Set

 

En anrik förskönande teknik möter den renande energin i sibin bian-stenen.

En unik kombination för att uppnå ungdomlig hud.

 

Gua Sha är en specifik massageteknik där man använder särskilda kristaller/stenar för att uppnå ett direkt synligt resultat. Massagen ger bland annat förbättrad cirkulation, ökad elasticitet, fantastisk lyster och en mer återfuktad hud.

Denna kinesiska behandlingsform har praktiserats i över 3000 år och är en del av den klassiska medicinen. Vi är mycket glada över att introducera tillbehören som gör det möjligt att utföra en modern variant av Gua Sha hemma!

Varför Sibin Biansten? Den är rik på mineralet sibin som har hög frekvens och som höjer energin i huden likt infraröda strålar. Huden blir som ny, blir rosig, får fin cirkulation och värmen ökar. Rollern gör att serum gå in i huden bättre och du får mer effekt av näringsämnen. De platta stenarna jobbar djupare på muskler och hudens bindväv.

Vi rekommenderar att du applicerar ANDA Super Nutrient Balm eller ANDA Vitalessence Serum Oil innan din Gua Sha ansiktsmassage med Sibin Bian.