• Ansiktsmist/toner med frisk doft av neroli.

Rehydrating Neroli Water

Storlek 100 ml
Denna ikoniska mist för ansikte och kropp fräschar upp hud och sinne med signaturdoften från neroli. En lätt spray som snabbt återfuktar, lugnar och vitaliserar huden.
Läs mer
399,00 Kr
Lagerstatus: I lager

Produktinformation

För normal, fuktfattig och känslig hy

Denna ikoniska mist för ansikte och kropp fräschar upp hud och sinne med signaturdoften från neroli. En lätt spray som snabbt återfuktar, lugnar och vitaliserar huden. Perfekt under dagen för att ge huden en daggfräsch finish och för att lyfta sinnet.

FÖRDELAR

  • Omedelbar återfuktning
  • Idealisk som toner eller för snabb uppfräschning under dagen
  • Perfekt för att fixera makeup
  • Naturlig doft

HUVUDINGREDIENSER

Apelsinblomma, naturligt hydrolat En blandning av naturliga aromatiska beståndsdelar som härrör från extraktion och destillation av doftande apelsinblom. Denna lättviktsmist, med sin lätta doft är rogivande och lyfter sinnet samtidigt som det återfuktar och fräschar upp huden.

Rädisa, ferment från rot (Lactobacillus ferment) En probiotisk-baserad ingrediens som skapats genom jäsning av Lactobacillus, en antimikrobiell peptid som härrör från mjölksyrabakterier som traditionellt har använts för att göra jäst kimchi och surkål. Dess antimikrobiella fördelar och naturligt förekommande peptider ger ett effektivt naturligt konserveringsmedel med den extra fördelen att den ger ökad återfuktning.

ANVÄNDNING

Spraya över ansiktet efter rengöring eller på kroppen efter dusch. Använd under dagen för att fräscha upp och återfukta. Kan även användas på makeup.

INGREDIENSER

WATER/AQUA/EAU, LACTOBACILLUS FERMENT, FRAGRANCE (PARFUM-NATURAL).

OBS! Vi reserverar oss för att vissa förändringar i ingredienslistan kan förekomma. För korrekt, uppdaterad information se ingredienslistan på produkten.

Omdöme