Personuppgiftspolicy vid prenumeration av nyhetsbrev

På KFI Spa Management AB värnar vi om en hög nivå av skydd för din personliga integritet och vi bedriver vår verksamhet i enlighet med GDPR – dataskyddsförordningen. Det innebär att vi alltid ser till att samla in personlig information ansvarsfullt och med hänsyn till din integritet. Det är viktigt för oss att du får reda på vilken information vi samlar in om dig samt hur vi gör detta.

GDPR (General Data Protection Regulation), en ny dataskyddsförordning inom EU, träder i kraft den 25 maj 2018. Den ersätter Personuppgiftslagen (PuL) och ställer högre krav på tillämpning. Lagen handlar om privatpersonens rätt till sina egna personuppgifter och sin integritet samt hur dessa ska skyddas.

För att uppfylla vår lagenliga skyldighet har vi upprättat en personuppgiftspolicy och rutiner för detta. Dessa rutiner gör det möjligt för de som kommunicerar med oss, våra anställda, och våra samarbetsparters, att utöva sina rättigheter.

 

Vilken typ av information samlar vi in?

När du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev lämnar du uppgifter om dig själv, såsom namn och e-postadress. Dessa uppgifter behöver vi för att kunna kommunicera med dig på bästa sätt vid marknadsföring via e-post - ge dig relevant information om vårt företag, produkter samt kommunicera med dig om våra erbjudanden, tips och nyheter.

Hur används informationen?

Vi använder endast dina uppgifter i syfte att skicka ut information via e-post, se öppningsstatistik av e-postutskick och kunna svara dig när du kontaktar oss.

Lagring

Vi använder verktyget Postman av Paloma In Sweden AB för att lagra uppgifterna, skapa utskick och skicka ut information via e-post. Detta är det enda stället där dina uppgifter lagras.

Dina rättigheter

Du kan när som helst välja att avanmäla dig från nyhetsbrevet. Detta gör du genom att använda avregistreringslänken längst ned i utskicket eller genom att kontakta oss på info@kerstinflorian.se. Vid en avregistrering raderas dina personuppgifter inom 3 dagar.

Du har rätt att kostnadsfritt, efter skriftlig begäran till oss, få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig. Dessutom har du rätt att få dina uppgifter korrigerade samt raderade från registret för utskick av nyhetsbrev.

Hantering

Uppgifterna hanteras endast av KFI Spa Management AB.


KFI Spa Management AB
Org. Nr: 556648-9471
Artillerigatan 42, 114 45 Stockholm, +46 8 534 88 500, info@kerstinflorian.se

Senast uppdaterad: 20180524

Läs fullständig personuppgiftspolicy »