Spaterapeututbildning, utbildning, kurs, spaterapeut, Kerstin Florian Sverige, bli spaterapeut

Spaterapeututbildning enligt Kerstin Florians koncept

Komplettera din terapeututbildning!

Vi är marknadsledande inom spaterapeututbildning och har lång erfarenhet när det gäller att utbilda spaterapeuter. Vår utbildning finns även sedan många år på Gildaskolorna i Sverige. Det är en utbildning där vi lär ut spabehandlingar enligt Kerstin Florians koncept. Vi arbetar efter en anrik, europeisk kurtradition som omarbetats för att passa dagens moderna spaanläggningar och salonger.

Kerstin Florian är idag erkänd som en av de ledande inom spaindustrin. Hon har fått utmärkelse i USA för sina naturliga produkter och behandlingar samt för att vara den som har lagt grundstenarna för hur spa har utvecklats. Kerstin Florians spakoncept finns idag på flera av världens främsta spaanläggningar och lyxiga femstjärniga hotell.

Vi går igenom och lär ut olika typer av kurbad, kroppsskrubber och inpackningar. Du får lära dig en av Kerstin Florians signaturbehandlingar: Ginger Renewal. Vi lär ut ansiktskur med tillhörande massage och akupressur. Stor vikt läggs på kundbemötande och hur du får lönsamhet med din försäljning.


KURSEN ÄR FÖR

Diplomerad hudterapeut eller certifierad massör som läst minst 100 timmar anatomi och fysiologi. Skolan måste vara godkänd av SHR, Branschrådet för svensk massage eller motsvarande. Schema på utbildning bifogas med anmälan. Kompendium och kursmaterial ingår. Diplom erhålles efter godkänt praktiskt och teoretiskt prov.

KURSEN INNEFATTAR

 •  Produktkunskap
 •  Dermatologi
 •  Kerstin Florians spakoncept
 •  Hemprogram
 •  Lönsamhet
 •  Säljträning
 •  Kroppsbehandlingar

DATUM: 25-28 mars + 23-26 april eller 16-19 sep.+ 21-24 okt. 2019

TID: 8 heldagar (två kurstillfällen, 4 dagar vardera, med en månads mellanrum för egen träning)

KURSAVGIFT: 12 000 kr exkl. moms

KURSLOKAL: Artillerigatan 42, Stockholm

 

TILL ANMÄLAN »