Tvättsvamp för ansiktet

Storlek 2-pack
Rengöringssvamp i cellulosa för rengöring av ansiktet. Använd svampen tillsammans med din rengöringsprodukt för att och ta bort smuts och makeup eller med ljummet vatten för att avlägsna rengöring eller ansiktsmask.
Läs mer
35,00 Kr
Lagerstatus: I lager

Produktinformation

Rengöringssvamp i cellulosa för rengöring av ansiktet. Använd svampen tillsammans med din rengöringsprodukt för att och ta bort smuts och makeup eller med ljummet vatten för att avlägsna rengöring eller ansiktsmask.

Svampen är enkel att använda och rengör porerna samtidigt som den ger huden en mild peeling. Kan tvättas och användas flera gånger. Perfekt att använda som en del av din hudvårdsrutin morgon och kväll.

 

FÖRDELAR

  • Naturlig & miljövänlig
  • Passar även känslig hud
  • Återanvändbar
  • Ger mild peeling

 

ANVÄNDNING

Tvätta av makeup och smuts:
Skölj svampen i ljummet vatten och krama ur överskottsvatten. Addera en liten mängd rengöring. Dra svampen längs ansiktet från mitten och utåt sidorna. Skölj emellanåt med ljummet vatten och addera mer rengöring vid behov.

Ta bort rengöringsprodukt eller ansiktsmask:
Skölj svampen i ljummet vatten och krama ur överskottsvatten. Dra svampen längs ansiktet från mitten och utåt sidorna. Skölj emellanåt med ljummet vatten.

Skötselråd:
Tvätta svampen med tvål och vatten efter användning och låt den sedan lufttorka. Tvättbar i maskin upp till 60 °.

Se Youtube-klipp om denna produkt »

INGREDIENSER

Cellulosa

Omdöme