Rejuvenating Pure Vitamin C Ampoules

Storlek 4-pack
Ampuller med mycket effektiv och målinriktad formula för omedelbart resultat. Denna unika, dubbelverkande patenterade form av C-vitamin har inte bara mycket kraftiga antioxidativa egenskaper, utan motverkar också rynkor och hudens åldrande samt har en uppljusande effekt. Kollagenstimulerande behandling som ger huden lyster!
Läs mer
1 199,00 Kr
Lagerstatus: I lager

Produktinformation

Normal, torr och åldrande hud

Ampuller med mycket effektiv och målinriktad formula för omedelbart resultat. Denna unika, dubbelverkande patenterade form av C-vitamin har inte bara mycket kraftiga antioxidativa egenskaper, utan motverkar också rynkor och hudens åldrande samt har en uppljusande effekt. Kollagenstimulerande behandling som ger huden lyster!

FÖRDELAR:

  • Förbättrar hudens struktur och elasticitet
  • Förebygger att huden åldras i förtid
  • Hämmar bildandet av melanin

 

HUVUDINGREDIENSER:

Aminopropylaskorbylfosfat En mycket stabil och kraftfull form av C-vitamin. En utmärkt antioxidant som också stimulerar bildandet av kollagen och ljusar upp hyn.
Hyaluronsyra (natriumhyaluronat) Den skapar en osynlig barriär på hudytan som håller kvar fukten i huden och skyddar den från uttorkande toxiner i luften.

ANVÄNDNING

1. Använd nedre delen av handflatan och tryck bestämt ner knappen upptill så att pulvret släpps ut i vätskan.
2. Skaka ordentligt.
3. Ta av och släng korken och dra åt doseringshatten på ampullen. Tryck på munstycket så att ungefär 1/4 av innehållet i ampullen kommer ut i handen.
4. Applicera på ansikte och hals.

För bäst resultat, gör en kur under 28 dagar. Använd morgon och kväll under din fuktkräm. Vi rekommenderar att använda en dagkräm med solskydd under dagtid. 

Ampullen ska användas inom 7 dagar efter öppnandet.

INGREDIENSER

WATER (AQUA), AMINOPROPYL ASCORBYL PHOSPHATE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYPROPYL GUAR, HYDROLYZED F-FUCOIDAN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, BENZYL ALCOHOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, DEHYDROACETIC ACID.

Omdöme

6dzcY
Kod från Captcha-bild: