Koncept för massageterapeuter

Bli återförsäljare av ett urval av vårt produkt- och behandlingssortiment!

Är du massör och egenföretagare som vill höja ditt kunnande och kompetens, erbjuda nya behandlingar till dina kunder och utveckla ditt företag? Då är vårt massagekoncept något för dig!

Konceptet ger dig möjlighet att utveckla din verksamhet med ett utbud av högkvalitativa produkter från Kerstin Florian, både till försäljning och behandling, samt kosttillskott från Alpha Plus. Produkterna är särskilt utvalda för att passa dig som massageterapeut och dina kunders behov.

Som återförsäljare av massagekonceptet får du tillgång till alla våra webbinarium, egen inloggning till vår hemsida där du lägger produktorder, hämtar produktbilder, marknads- och utbildningsmaterial samt en personlig sparådgivare som du kan ha löpande kontakt med under året. Dessutom får du regelbundet vårt nyhetsbrev för att vara uppdaterad på allt som händer hos oss på KFI Spa Management och Kerstin Florian.


Startpaket

I startpaketet ingår:

  • Introduktionsdag (se nedan)
  • Ett särskilt utvalt produktsortiment (värde 10 000 kr ex. moms)*
  • Säljutbildning
  • Säljstöd/marknadsmaterial**
  • En valfri massagekurs per år
  • Tillgång till alla våra webbinarium

 

* Produktsortimentet består av behandlings- och försäljningsprodukter från Kerstin Florian. Kosttillskott från Alpha Plus finns att addera till startpaketet.
** 2 st plexiramar, särskilt urval av marknadsmaterial och hemprogram för rekommendationer till kund.

PRIS: 10 000 kr exkl. moms

 

Introduktionsdag

Vi träffas under en heldag i våra vackra utbildningslokaler i Stockholm där du får en gedigen utbildning i vårt massagekoncept. Du får information om hur Kerstin Florian-produkterna används, till vem de passar, vad de har för aktiva ingredienser och hur de säljs på bästa sätt. Du får lära dig Kerstin Florians energibalanserande ritual, som på ett behagligt sätt skapar balans mellan kropp och sinne. Energibalanseringen tar några minuter och består av fem steg som utförs på kunden i början av en behandling. Vi lär ut Kerstin Florians Calm Mind-ritual och hårbottenmassage som även innefattar olika akupressurpunkter. Alla dessa tekniker kommer du direkt efter introduktionsdagen kunna applicera på dina massagekunder.

KURSLOKAL: Artillerigatan 42, Stockholm (T-bana Östermalmstorg)

 

Din bakgrund

För att ta del av massagekonceptet ska du arbeta med massagebehandlingar och vara utbildad massageterapeut som läst ca 100 timmar anatomi och fysiologi. Skolan måste vara godkänd av SHR, KRY, Branschrådet för svensk massage eller motsvarande.

 

 


Är du intresserad av att ta del av hela vårt produkt- och behandlingssortiment på ditt spa eller salong – läs mer här.