Våra kurser

Som massagekonceptkund har du tillgång till ett brett utbud av kurser i olika massagebehandlingar som du sedan kan välja att erbjuda dina kunder. Kurserna är kostnadsfria, om inget annat anges, och du får gå en kurs per år.


VÄLJ MELLAN FÖLJANDE KURSER:

KFI Mindfulness Massage

Djup muskelmassage med mindfulness.

Denna massagebehandling är speciellt anpassad och framtagen för spa/wellness. Den är närvarande, fokuserad och mer kraftfull än generell spamassage, men görs så kraftfullt eller lätt som kunden önskar. Den svenska klassiska massagen står som grund, men här utför vi behandlingen med ”Mindfulness” som förstärker och höjer kundens upplevelse.


 

Bambumassage

Holistisk massage med naturlig bambu.

En terapeutisk och holistisk massageupplevelse. Användandet av bambupinnar ger hälsosam cirkulation, är skönt vid spända muskler, ger en djup avslappning och hjälper till med utrensning. Bambu är känd för att symbolisera styrka, fertilitet, ungdom, framgång och lugn och ro.

Obs! Bambupinnar ingår ej i startpaketet men kan beställas till grossistpris vid kurstillfället.


 

KFI Hot Stone Massage

Värme och aromaterapi för djup avkoppling.

Med hjälp av varma, mineralrika stenar masserar vi hela kroppen där syfte är att med hjälp av lugna massagetekniker och värme minska på spänningar och skapa ett rikt energiflöde. Massageteknikerna är utarbetade efter kroppens energisystem/meridianer enligt österländska behandlingstraditioner.

Obs! Stenar ingår ej i startpaketet men kan beställas till grossistpris vid kurstillfället.


 

Magnesium Wellness Treatment

Närande behandling som boostar med mineraler.

Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion. Helt enkelt kroppens välbefinnande. Denna närande behandling, med magnesiumets kraftfulla egenskaper, främjar kroppens avgiftningsprocess och kan höja de oftast låga nivåerna av mineraler. Varma kompresser med mineraler höjer den terapeutiska upplevelsen.


 

Magnesium Wellness Massage

Massage som ger magnesiumets kraftfulla fördelar.

Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion. Helt enkelt kroppens välbefinnande. Denna närande behandling, med magnesiumets kraftfulla egenskaper, främjar kroppens avgiftningsprocess och kan höja de oftast låga nivåerna av mineraler. Varma kompresser med mineraler höjer den terapeutiska upplevelsen.


 

KFI Koppningsmassage

Tre gånger effektivare än massage!

Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakuum används för att öka cirkulationen i hud och bindväv. Vakuum skapas under huden genom att huden lyfts uppåt med hjälp av en plastkoppa. Det ger hälsosam cirkulation och mjukar upp bindväv och muskler vilket medför smärtlindring och bättre rörlighet i muskler och leder. Det har även en utrensande effekt av slaggprodukter och överskottsvätska samt reducerar celluliter.

2 500 kr exkl. moms (i priset ingår ett set koppor)


 

Neroli Blossom Sensory Massage

Energibalansering och aromaterapeutisk massage som ger energi.

Denna terapeutiska behandling kombinerar energibalansering med en aromaterapeutisk och meditativ massage för att förnya och fylla på ny energi. Andas in den ljuvliga doften av upplyftande Neroli.


 

Massagetekniker

Fördjupa dig i en massageteknik. Välj mellan massageteknik för te.x fötter, lipolys, skalp, ansikte m.fl.


 

Customized Organic Aromatherapy Massage

Ekologisk och välgörande massageupplevelse.

Kerstin Florians signatur Calm Mind tillsammans med ekologiska aromaoljor ger näring till huden och ro till sinnet. Genom att välja vilken av Kerstin Florians ekologiska massageoljor som ska användas under behandlingen, kan du tillsammans med gästen, skapa den skräddarsydda upplevelse som passar gästens dagsbehov allra bäst.


 

After Sun Massage

Svalkande massage med aloe vera.

En kraftfullt återfuktande behandling för torr och solskadad hud. Alger tillsammans med ekologisk aloe vera värms upp och masseras in med eterisk olja - en lättabsorberad blandning med lindrande verkan. En lyxig hårbotten-, fot- och handmassage ingår.


 

ALLA KURSER INNEFATTAR:

 • Teori
 • Demonstration av behandlingen
 • Försäljningsteknik
 • Praktisk träning
 • Du får själv uppleva behandlingen

UTBILDNINGSLOKALER
KFI Spa Management AB
Artillerigatan 42, 2 tr
114 45 Stockholm
T-bana: Östermalmstorg


 

Webbinarium

Utöver massagekurserna ovan erbjuder vi ett flertal lärorika och inspirerande webbinarier inom temat spa och hälsa. Samtliga webbinarier är kostnadsfria för alla våra återförsäljare och hålls löpande under året.

Tillsammans med andra sker dessa kurser i realtid. Det innebär att du och din personal inte behöver resa. På det viset är vår affärsskola alltid tillgänglig. Du kan interagera med oss och det enda som behövs är en dator och internetuppkoppling.

WEBBINARIUM 2019:

 • Produktgenomgångar (Kerstin Florian-produkter & kosttillskott från Alpha Plus)
 • Hud & stress
 • Probiotika
 • Holistisk skönhet
 • ”Clean” - ekologisk, vegansk & naturlig hudvård
 • Försäljning
 • Lymfsystemet
 • Den livsviktiga andningen

« TILLBAKA

 

För mer information kring kurserna kontakta oss, info@kerstinflorian.se