Koppningsmassage

Tre gånger effektivare än massage!

Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakuum används för att öka cirkulationen i hud och bindväv. Vakuum skapas under huden genom att huden lyfts uppåt med hjälp av en plastkoppa. Detta medför att det skapas ett mellanrum mellan hudlagren och att cirkulationen i huden ökar.

Koppningsmassage är tre gånger effektivare än massage. Det ger hälsosam cirkulation, mjukar upp bindväv och muskler vilket medför smärtlindring och bättre rörlighet i muskler och leder. Det har även en utrensande effekt av slaggprodukter och överskottsvätska samt reducerar celluliter.

Kursens utbildare är Susanne Ericson, utbildad idrottslärare, kostrådgivare, massör och spaterapeut. Hon utbildade sig inom koppningsmassge 2006 och har sedan dess använt tekniken i massagebehandlingar.


KURSEN ÄR FÖR: alla som arbetar med massagebehandlingar, är diplomerad hudterapeut eller certifierad massör som läst minst 100 timmar anatomi och fysiologi. Skolan måste vara godkänd av SHR, Kroppsterapeuternas yrkesförbund (Kry) eller motsvarande.

DATUM: 4 april

TID: kl: 9-17:30

KURSAVGIFT: 2 500 kr exkl. moms ( i priset ingår 1 set koppor)

KURSLOKAL: Artillerigatan 42, Stockholm

 

TILL ANMÄLAN »